Etiler Kavşağı için ilk kazma vuruluyor

Etiler Kavşağı için ilk kazma vuruluyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın seçim vaatlerinden biri olan Şehir merkezi ile Etiler Mahallesini buluşturan Etiler kavşağında düzenleme için ilk kazma 25 Eylülde vuruluyor.

BELEDİYENİN 20 DEV PROJESİ İÇİNDE YER ALAN ETİLER KAVŞAĞINDAKİ DÜZENLEME İÇİN İLK KAZMA 25 EYLÜLDE VURULUYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın seçim vaatlerinden  biri olan Şehir merkezi ile Etiler Mahallesini buluşturan Etiler kavşağında düzenleme için ilk kazma 25 Eylülde vuruluyor.

 

SAYGILI AÇIKLAMIŞTI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın 20 dev projeyi tanıtım programında önemle üstünde durduğu Etiler kavşağında yapılacak olan düzenleme için ilk kazanın 25 Eylülde vurulacağı bildirildi. Kırıkkale de hayata geçirilecek olan 20 dev projeden birisi olan Etiler kavşağında ki düzenleme sonrasında yıllardır kanayan yara olan bir sorun giderilmiş olacak.

 

HER SEÇİM ÖNCESİ VAAT EDİLİYORORDU

Kırıkkale'de kronikleşmiş sorunlardan birisi olan ve bir kaç mahalli şehirler buluşturan eski Samsun Bulvarı ile bu mahallelerin geçiş güzergahında bulunan kavşakta her geçen yıl büyüyen sorun bir türlü çözülmüyordu. Her seçim öncesinde tüm siyasetçilerin vaatlerinden arasında bulunan ancak bu zamana kadar ihmal edilen kavşakta nihayet istenilen düzenleme yapılacak.

 

BATTI ÇIKTI GEÇİT OLACAK

Kırıkkale Belediyesi ile ASELSAN arasında yapılan protokol çerçevesinde kısa sürede tamamlanarak açılması beklenen kavşak düzenlemesi sayesinde Etiler Mahallesi ve çevresini merkez ile bağlayan bölgedeki trafik sıkışıklığı tamamen ortadan kalkacak. "Battı Çıktı" diye adlandırılan kavşak böylece Kırıkkale'de bir ilk olacak.

 

KISA SÜREDE UYGULANACAK

Belediye Başkanı Saygılı'nın her tanıtımını yaptığı projeler için "memleketimize hayırlı olsun" diyerek projelerin önemine işaret ettiği 20 ayrı projenin yanı sıra Kırıkkale'de önemli sayıda istihdam yaratacak ve Kırıkkale değer katacak Roketsan ve seri yatırımlarında ayrıntılarını anlattı.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı