Eşsiz bir tarih

Eşsiz bir tarih

BAYRAK VE MİLLET SEVGİSİ VARDI

Eşsiz bir tarih

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yaptı. Akçay, açıklamasında, ?Dönemin en güçlü ordularına sahip işgalci devletlere karşı kazanılmış, ?Çanakkale Geçilmez? gerçeğini tarihe altın harflerle yazdıran binlerce şehidimizin kanla yazdığı eşsiz bir tarihtir? dedi.

VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümü münasebetiyle AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferinin, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destan olduğunu ifade eden Akçay, ?Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin 101. yıl dönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.  Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk Milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz? dedi.

BAYRAK VE MİLLET SEVGİSİ VARDI

Çanakkale ruhunun Türk milletinde hala var olduğunun 15 Temmuz gecesinde bir kere daha kanıtlandığını dile getiren Akçay, ?O gün kadın erkek, genç yaşlı demeden herkes bu toprağı savunmak için cepheye koştu. Bu vatan sevgisinin imandan geldiğinin en büyük ispatıydı. Hiç kimse dönüp geriye bakmadı. Onlar o ruh ve bilinçle hareket ederek hem bu vatanı kurtardılar hem de Allah kadındaki en yüce mertebeye ulaştılar. Bize de hem bu vatanı nasıl kurtaracağımızı hem de o kutsal emanet bıraktılar. Bu emaneti bize bırakan azizi şehitlerimize saygı ve rahmet diliyorum. Bu toprakların her karışında aziz şehitlerin kanının olduğunu unutmamamız gerekir diyen Yüksel, bu bilinçle hareket ettiğimiz müddetçe bu topraklarda hain ve terör örgütleri asla barınmayacaklar. Bunu en son 15 Temmuz´da gördük. 15 Temmuz´da Tankları durduranların elinde hiçbir silah yoktu. Ancak kalplerinde iman yüreklerinde vatan, bayrak ve millet sevgisi vardı? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ