Esnaftan büyük destek görüyoruz

Esnaftan büyük destek görüyoruz

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, şehir esnaflarından önemli bir destek gördüğünü belirterek, esnaflarla birlikte şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeleri değerlendireceklerini söyledi. Güçlerini halktan aldıklarını belirten Pekdoğ

KIZILKANAT ÖRNEĞİ VERDİ
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve oda başkanları, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarında Pekdoğan’a başarılar dilediler. MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Başkan olması durumunda tüm Kırıkkale halkının sorunlarını ve isteklerini çözeceklerini söyledi. Partilerinin Belediye Başkanlarının esnaflar için önemli hizmetler yaptığını belirten Pekdoğan, Kızılkanat’ın Hayati Karayol döneminde yapıldığını ve o gün şehre büyük bir katkı sağladığını bildirdi.

BÜYÜK PROJELER OLABİLİR
Yine böyle büyük bir projenin olabileceği sinyalini veren Pekdoğan, halkın refah seviyesini yükseltecek projelere ağırlık verdiklerini ifade etti. Küçük esnafın, büyük AVM’ler karşısında zorlandığını belirten Pekdoğan, bu konuda küçük esnafın zaman, zaman zarar gördüğünü ve bunun için ortak bir kararın alınması gerektiğini savundu. Kırıkkale’nin MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühünden memnun olduklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti. Diğer partilerin adaylarına saygı duyduğunu belirten Pekdoğan, 30 Mart’ta sonuçları hep birlikte göreceklerini açıkladı.

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ
Vatandaşların ve esnafların kendisine büyük destek verdiği belirten Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi.Köstekli ise, yerel seçim çalışmaları kapsamında Pekdoğan’a başarılar diledi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız