Esnafta hayal kırıklığı

Esnafta hayal kırıklığı

Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen umudunu öğrencilere bağlayan esnaflar tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Bir yanda ekonomik kriz, bir yanda dar gelirlilerin sayısındaki artış her alanda olduğu gibi okul kıyafetleri sektörünü de olumsuz e

YAPRAK KIPIRDAMIYOR

Ekonomik krizin etkisi altında adeta can çekişen kırtasiye ve okul kıyafetleri sektöründeki esnaflar krizin etkisinden kurtulmak için sezonu beklerken tam bir hayal kırıklığı yaşadılar. Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen sektörde yaprak kıpırdamaması sektör erbabını kara kara düşündürüyor. Vitrinlerini indirim yazıları ile süsleyen esnaflar henüz sezon başında olmalarına rağmen indirim üstüne indirim yapıyorlar.

DURGUNLUK SÜRÜYOR

Esnaf cephesinde durum tam bir kâbus gibi gözükürken tüketici, yani aileler cephesinde ise ayrı gibi. Yapılan araştırmalara göre yeni okula başlayacak bir öğrencinin okul kaydı, kıyafeti, en alt limit olarak 250 TL gibi bir masraf gerektiriyor. Bu rakam marka ve kaliteye göre artıp gidiyor. Bu durumda ise veliler şimdilik okul alışverişini biraz olsun askıda tutuyor. Durgunluğun sürmesi durumunda birçok esnafın getirdiği ürünleri iade etmek durumunda kalması kaçınılmaz görünüyor.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı