Esnaflarla çay içip sorunlarını dinledi

Esnaflarla çay içip sorunlarını dinledi

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR UYGULAMAYLA TAKDİR TOPLADI

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR UYGULAMAYLA TAKDİR TOPLADI

Esnaflarla çay içip sorunlarını dinledi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, il başkanlığı görevini devralmasından bu yana uygulamaları ve sinerjisiyle dikkat çekiyor. Dağdelen, il başkanlığı binasının bulunduğu sokakta iş yeri bulunan esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Dağdelen´in uygulaması esnaflardan olumlu not aldı.

ESNAFLAR BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini devralan ve il teşkilatı kongrelerini sürdüren Nuh Dağdelen, görevi devralmasından bu yana ortaya koyduğu aksiyon ve sinerjiyle hem adından söz ettiriyor ve hem de fark yaratmaya devam ediyor. Partiyi daha geniş kitlelere yayma gayretinde olan İl Başkanı Nuh Dağdelen, her kesimi kucaklayan bir yapı ile yola devam edeceklerinin sinyalini veriyor. Dağdelen´in bu girişimi ve çabası şehir ve il genelinde olumlu yanıt buluyor.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İl Başkanı Nuh Dağdelen, herkesi dinleyerek sorun ve taleplere çözüm üreteceklerini, AK Parti´nin misyonunun herkese yönelik çaba içerdiğini belirtiyor. Dağdelen, bu doğrultuda sabah saatlerinde il başkanlığının bulunduğu bölgedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Esnaflarla sabah kahvaltısında bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, onların hem sorunlarını ve hem de taleplerini dinleyerek not aldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İl Başkanlığı´ndan konuyla ilgili açıklamada bulunuldu ve ?İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen, İl Başkanlığımızın bulunduğu cadde üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Esnafların talep ve isteklerini dinleyen İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen, komşuluk hakkının önemini belirterek siyasette birlik ve beraberliğin ehemmiyetinin altını çizdi? denildi.

?SİZLER İÇİN GÖREVDEYİZ?

Kahvaltıda esnaflarla tek tek tokalaşan ve görüşen Dağdelen, sorun ve talepleri not aldırdı ve iletilen konularla ilgili mutlaka girişimde bulunulacağını söyledi. Bir de konuşma yapan Dağdelen, ?Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti İl Başkanlığı görevini üstlenmemizi sağlayarak bizleri onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu onurlu görevi milletimizin hizmetkârı olarak sürdüreceğiz. Burada güzel bir ortamda bir araya geldik. Sizlerin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu görevi sizler için yapıyoruz? dedi.

TEK TEK İLGİLENDİ

Dağdelen´e yeniden üstlendiği il başkanlığı görevinden dolayı tebriklerini ileten esnaflar, ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna işaret ederek, Dağdelen´e bu birlik ve beraberliği sağlama konusunda güvendiklerini belirttiler ve başarı dileklerini ilettiler. İl Başkanı Nuh Dağdelen, kahvaltıda yer alan herkesle tek tek ilgilendi ve kahvaltıya iştirak etmelerinden dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı