Esnaflarımız ülkemize güç katıyor

Esnaflarımız ülkemize güç katıyor

EKONOMİK GÜÇLE BÜYÜYORUZ

Esnaflarımız ülkemize güç katıyor

İŞKUR Genel Müdürü Dr. İsmet Köksal, esnafların Türkiye´nin ekonomik gücü olduğunu belirterek, devletin esnaflara her türlü desteği verdiğini ve bu konuda çalışmaların hala devam ettiğini söyledi.

EKONOMİK GÜÇLE BÜYÜYORUZ

İŞKUR Genel Müdürü Dr. İsmet Köksal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´yi ziyaret etti. Köksal, ziyarette esnafların istek ve taleplerini Köstekli´den dinledi. Kırıkkale´de yeni açılan esnafların rakamlarını alan Köksal, devletin esnaflara önemli destekler verdiğini belirterek, bu desteklerin artarak devam edeceğini söyledi. Esnafların ülkenin ekonomik gücü olduğunu belirten Köksal, esnaflara verilen KOSGEB kredileri ve vergi indirimlerinden yararlanan esnafların ekonomik anlamda rahat bir nefes aldığını kaydetti.

ÜLKENİN BEL KEMİĞİ

Köksal açıklamasının devamında, ?Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar dükkânlarında evlerine ekmek götürebilmek için çalışan esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf ülkeye katma değer sağlıyor. Esnaf ülkenin gelişmesi ve büyümesi noktasında çaba sarf ediyor. Esnafımız bu ülkenin omurgası, bel kemiğidir. Esnafımıza değer veriyoruz, sahip çıkıyoruz. Esnafımızla her zaman iç içeyiz. Esnafımızın bağlı olduğu odaların başkanlarıyla da sık sık bir araya geliyor, varsa sıkıntılar bunların çözümü noktasında önemli adımlar atıyoruz. Allah kolaylıklar versin, Allah hayırlı işler nasip etsin? dedi.

Haber Merkezi



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı