ESNAFLARDA, HAC MESAİSİ BAŞLADI

ESNAFLARDA, HAC MESAİSİ BAŞLADI

Kuraların çekilmesiyle birlikte Hac ve Umre malzemesi satış merkezleri de sezona ümitli bir giriş yaptı. Kırıkkale?de hacı adaylarının malzeme ve hediyelik eşya ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olarak faaliyet gösteren esnaflar, hac sezonunda belli başlı ü

FARKLI ALIŞVERİŞ STANDARDI

Esnaflar hacca gidecek olan vatandaşlara uyarılarda bulunarak ?Hac dönüşü genelde hediyelik olarak dağıtılan ürünlerin arasında seccade, tespih, takke, esans, zemzem takımı ve yüzüklerin yanı sıra çocukları sevindirmeye yönelik ürünler mevcut. Kuralar çekildiği için önümüzdeki günlerde satışlarımız yoğunluk kazanacak? dedi. Hacca gideceklere Kırıkkale?den alışveriş yapmalarını tavsiye eden Karana, yerli ürünlerin daha kaliteli olduğunu söyledi. Buradaki ürünlerin kaliteli olmasının yanında daha hesaplı olduğuna işaret eden Karana, ?Kesin kayıtlar devam ediyor. Kayıtların tamamlanması ve pasaportların çıkarılmasının ardından sıra alışveriş yapmaya geliyor?

 

RAĞBET GÖRÜYOR

?Hac sırasında kullanılacak ve geldikten sonra hediyelikler başta olmak üzere kullanılacak ürünlerin büyük rağbet görmesini bekliyoruz. Komşu şehirlerden bile buraya hac malzemesi almaya gelenler bile oluyor. Seccade, takke ve tespih başta olmak üzere hac ürünleri Türkiye`de yapıldığı için fiyatlar da uygun oluyor. Hacda alınan malzemeler pahalı olmasının yanında yol ücretleri ile birlikte daha pahalı oluyor? dediler.

 

FİYATLAR UYGUN

Kesin kayıtların yapılmasından hemen sonra rahat ve huzurlu bir alışverişin tam zamanı olacağının altını çizen esnaflar, ?Seccadelerin fiyatı 1,5 TL`den başlayıp 50 TL`ye kadar kalitesine göre değişiyor. Bunun yanında tespih çeşitlerimizden ise 20 KR?den başlıyor, 1,5 TL`ye kadar çıkıyor. Zemzem takımı ve ihram takımları 20 TL?ye kadar değişen fiyatlardan alıcı buluyor. Bu yıl inşallah müşterilerimize elimizden geldiği kadar iyi hizmet vermeye çalışacağız? şeklinde konuştular.

 

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı