Esnaflara hem moral hem atkı

Esnaflara hem  moral hem atkı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ayağının tozuyla geldiği Kırıkkale’de beraberinde parti teşkilatıyla birlikte ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ayağının tozuyla geldiği Kırıkkale’de beraberinde parti teşkilatıyla birlikte ziyaret ettiği esnaflara atkı hediye etti. Öztürk ”Sıkıntı günler geçiren esnaflarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi  

ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

 MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Afrika seyahati sonunda ayağının tozuyla geldiği Kırıkkale’de esnafları ziyaret etti. Beraberinde İl Başkanı Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve parti yöneticileriyle birlikte esnafları ziyaret etti. . Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Öztürk, aynı zamanda esnaflara atkı hediye etti.

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ 
Esnafların yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında TBMM’de gereken çaba ve gayreti gösterdiklerini belirten Öztürk, “Her zaman Kırıkkale’ye gelerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sorun ve taleplerine çözüm bulmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Teşkilatımızla birlikte bugün esnaflarımıza atkı hediye ediyoruz ve onların bir kez daha yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız