Esnaflara bereket çiçeği

Esnaflara bereket çiçeği

Döviz Kurlarındaki hareketlilik nedeniyle ülke olarak ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bu dönemde MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’nın esnaflara yaptığı jest içimizi ısıttı.

Başarılı çalışmaları ile toplumun her kesiminden takdir toplayan MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’dan örnek çalışma. Kriz nedeniyle zor günler yaşayan esnafa destek olan Abalı, esnaflara bereket çiçeği dağıttı. MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı Kırıkkale’mizin esnaflarını gezerek hayırlı işler dileyerek Bereket çiçeği dağıttı. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatlarıyla esnafımız ve halkımızla bir araya gelerek ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları birlikte el birliği ile bertaraf edeceğimizin güçlü mesajını dosta, düşmana verdik. Milletimiz Cumhur İttifakına güvendiğini ve sonun kadar arkasında olduğunu güler yüzü ve sıcak karşılamasıyla gösterdi. Bizde bu güveni boşa çıkarmayacağız. Esnafımız dolar kurunun daha da düşeceğini ve bunun fiyatlara yansıyacağından emin. Bu vatan hepimizin, bu mücadele sürecek ve Zafer biz inananların olacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene, ne mutlu bu harekete hizmet edene” ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız