Esnaflara 80 bin TL müjdesi

Esnaflara 80 bin TL müjdesi

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi?nden yapılan açıklamada kooperatif kefaleti ile verilen kredi limitlerinin 80 bin TL?ye yükseldiğini duyuruldu.

4 YIL VADEYE DEVAM

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, yaptığı açıklamada esnaflara müjdeli haber verdi. Kooperatif kefaleti ile verilen kredi limitinin 80 bin TL?ye yükseltilmesi konusunda açıklama yapan Cebeci, ?Üyelerimize, kooperatifimizi kefaleti ile vermiş olduğumuz kredilerin limitleri 80 bin TL ye yükseltilmiş, kredi vadelerini de üyelerimizin isteği doğrultusunda 4 yıla kadar vadeli olarak vermeye devam etmekteyiz? açıklamasında bulundu. 

GERİ ÖDEME DETAYLARI

Verilen kredilerde geri ödemeler konusuna da açıklık getiren Başkan Cebeci ?Geri ödemelerde 1 yıl vadeli kredilerde üçer aylık ödemeler halinde 4 taksit, 2 yıl vadeli kredilerde üçer aylık ödemeler halinde 8 taksit, 3 yıl vadeli kredilerde üçer aylık ödemeler halinde 12 taksit, 4 yıl vadeli kredilerde üçer aylık ödemeler halinde 16 taksit imkânı sunuyoruz. Kredi faiz oranları 25 bin TL?ye kadar yıllık yüzde 6, 25 bin TL ile 80 bin TL arasında kalan kısım içinde yıllık yüzde 7.80 faiz uygulanmaktadır. Kredi limitimiz 80 bin TL olup üyelerimizin talepleri doğrultusunda kredilendirilmeleri sağlanacaktır? dedi.  

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı