Esnaflar temiz çıktı

Esnaflar temiz çıktı

Kırıkkale Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir içerisindeki, lokanta, pastane, kafeterya ve fırınları denetledi. Zabıta ekipleri, her hangi bir olumsuzluğa rastlamadıklarını söyledi.

DENETİM YAPILDI

Zabıta ekipleri ve amirleri öncülüğünde gerçekleştirilen denetimlerde, lokanta, kafeterya ve fırınlarda ruhsat, personel sağlık belgeleri gibi evraklar incelenirken, bulaşıkhaneler ve imalathanelerin genel temizlik ve hijyenik durumları incelendi. Ayrıca yangın tüplerinin kullanım süresi de denetlendi. Denetimlerde hijyen konusunda kötü bir duruma rastlanmazken zabıta ekipleri, işletmecileri hijyen şartları konusunda daha titiz olmaları konusunda uyardı, imalathanesinde hijyenli bir ortam oluşturan işletmecileri de tebrik etti.

 

OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI

Zabıta amirleri, Denetimler sonunda yatığı açıklamada, Ramazan’da fırınlar, lokantalar ve vatandaşların daha sık gideceği kafe, pastane gibi işletmeleri temizlik ve hijyen bakımından daha özenli olmaları gerektiğini belirterek, ’’Yaptığımız denetimlerde kötü bir duruma rastlamadık. Bu durum bizleri çok mutlu etti. Esnafımız belli kriterlere uyum sağlıyorlar. Denetimlerimiz büyük bir titizlikle Ramazan Ayı içerisinde de devam edecektir. Ramazan Ayı’nda seyyarlara izin vermeyeceğiz’’ şeklinde konuştu. 



bülent
9.07.2014 01:14:09
tatlıları açık vitrinde yani sokak kenarında toz toprak içinde satan pastahane ve tatlıcılara neden sesi çıkmaz bu zabıtaların?

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ