Esnaflar sabah kahvaltısında buluştu

Esnaflar sabah kahvaltısında buluştu

Uzun iş temposu sebebiyle aynı cadde üzerinde birbirlerini görmekte zorlanan Ankara Caddesi esnafı sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BÖREKLER VE ÇÖREKLER GETİRİLDİ
Evde yapılan börekler ve çörekler kahvaltının ana menüsü oldu. Bir önceki gün kahvaltı yapmak için anlaşan esnaflar, ertesi gün masa başsında buluşmanın hazzını yaşadılar. Uzun süren kahvaltı sohbetinde esnaflar, birbirleriyle işleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Kahvaltı sonunda esnaflar, kahvaltıyı gelenek hale getirmek üzere sözleştiler. Esnaflar, tekrar buluşmak üzere yoğun iş temposuna tekrar döndüler.

GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ
Zaman zamana çevre esnaflarla biraya geldiklerini fakat bu kadar geniş çaplı ilk defa toplandıklarını açıklayan Yurtoğlu Billuriye sahibi Serhat Yurtoğlu, “Güzel bir sabah oldu. Esnaf arkadaşlarımız yoğun iş temposundan biraz uzaklaştılar. İnşallah bunu ayda bir yaparak geleneksek hale getireceğiz.” dedi.

KAHVALTIYI BÜYÜYECEK
Kahvaltının ilk aşamada çevre esnaflarla yapıklarını açıklayan Serhat Yurtoğlu, “Bunu gelecek kahvaltılarda genişletmeyi düşünüyoruz. Böylelikle esnaflar arası yakınlaşma meydana gelecek. Herkes sektöründe görüş alışverişinde bulunarak, ticaret ağını genişletme imkanı bulacak. Böylelikle esnafların, ufukları birleşerek ekonomi daha da canlanacak.”diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ