Esnaflar, Fransız mallarını raftan indirecek

Esnaflar, Fransız mallarını raftan indirecek

Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Adem Yurtdan, Ermeni Yasası`nı onaylayan Fransa`yı boykot etme kararı aldıklarını söyledi

ÖNCE KENDİNİZE BAKIN

Önceki gün Fransız Meclisi`nden geçen Sözde Ermeni Soykırımı`nı reddetmenin suç sayılmasına neden olacak İnkâr Yasası`na ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu çerçevede Kırıkkale Bakkallar ve Bayiler Odası da Fransa`yı boykot etmek için bu ülkenin mallarını raflarından indirmeye hazırlanıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Oda Başkanı Adem Yurtdan, Fransa Hükümetini sert bir dille eleştirerek, ?Başbakanımızın dediği gibi biz tarihimizle gurur duyan bir milletiz. Bizim tarihimizde soykırım değil, şefkat vardır hoşgörü vardır. Bize soykırım yaptınız diyenler önce kendi tarihlerine bakmalıdır. Bu tasarı tarihte kara bir leke olarak kalacaktır.? dedi.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Bu çerçevede genel merkezlerinin de talimatıyla Fransız Mallarını raflardan indireceklerini söyleyen Yurtdan, ?Fransa`yı protesto etmek ve attığı bu yanlış adımdan geri döndürmek için biz bakkallar olarak da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu kapsamda raflarımızda bulunan Fransız barkotlu ürünleri raflarımızdan indireceğiz. İster gıda olsun ister kozmetik ürünü olsun kesinlikle Fransız mallarını satmayacağız. Başlamaya hazırlandığımız bu boykot, Fransa geri adım atana kadar sürecektir. Kimse unutmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti, bir ülkenin almış olduğu akla zarar tasarılar ve yasalarla lekelenmeyecektir. Bizim tarihimiz ve bizden yardım isteyenlere nasıl kucak açtığımız ortadadır.? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ