Esnafın sorunu çözüldü

Esnafın sorunu çözüldü

Bahşılı ilçesinde yıllardır sel ve su baskınları yaşayan esnafın sorunu Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile gerçekleştirilen çalışmayla çözüldü.

ALT YAPI ÇALIŞMASI

Bahşılı ilçesinde yıllardır sel ve su baskınları yaşayan esnafın sorunu Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile gerçekleştirilen çalışmayla çözüldü. Şiddetli yağmurlarda sel ve su baskını yaşayan ilçedeki esnafların talebi üzerine esnafların bulunduğu bölgede sel ve su gideri çalışması yapıldı. Bölgeye su ve sel giderleri için daha büyük çapta borular döşendi.

ÇALIŞMA AÇIKLAMASI

Çalışmayla ilgili bilgi veren Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “Yıllardır yapılmayan ve esnafımızın çilesi haline dönüşen sel baskınına son verdik ve çözüme kavuşturduk” dedi. Bölgedeki esnaflar, “Daha önceleri burasını su bastı, bayağı büyük zararlarımız oldu. Belediyemizi müracaat ettik. Sağolsunlar ilgilendiler. Kanalizasyona büyük bir boru döşediler. İnşallah bundan sonra bir şey olmaz zannediyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yapılan çalışma ile esnafların çilesi ortadan kaldırılmış oldu. Alt yapı ile ilgili çalışmayı gerçekleştiren Belediye ekipleri, sonrasında ise mıcır ve asfaltla çalışmayı tamamladılar. Esnaflar, Başkan Tekin ve Belediye’ye teşekkür etti. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız