ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, “Esnafın sorunları aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesini kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız" dedi

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. İletilen sorunları titizlikle not alan Başkan Ekinci, sorunları gündeme getireceklerini ve çözülmesi için çalışacaklarını söyledi. Ekinci, gösterilen büyük ilgiden dolayı esnaflara teşekkür etti. Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları olduğunu belirten Ekinci, Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesini kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi  bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir”

‘Gelecek Partisinin kadroları buna hazır’ diyen Başkan Ekinci, “Devlet yönetiminde büyük deneyimi olan başta Ahmet Davutoğlu ve ekibimiz bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip. Partimizin bu kadar ilgi görmesi buna işaret. Milletimiz sorunları bu yüzden bize iletiyor ve büyük teveccüh gösteriyor. Çünkü Gelecek kadroları her zaman  milletin emrinde olmaya devam edecek. Partisi ülkemizin ve milletimizin tüm sorumluluğunu ve yükümlülüğünü üzerine almıştır. Taktir edersiniz ki, yeni bir partinin teşkilatlanması büyük emek ister. Çıktığımız bu yolda gönüllü olarak bazen ailenizden, işinizden ve kendinizden feragat etmeniz gerekir. Bu yüzden hep birlikteyiz, birlikte yürüyoruz, partimizi birlikte omuzluyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ