Esnafın odası soyuldu

Esnafın odası soyuldu

Geçtiğimiz gün Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği'ne giren hırsızlar, odanın altını üstüne getirdi. Toplam 4 kişi olduğu söylenen hırsızların işi profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiği söylendi.

BİLGİSAYARLAR ÇALINDI

Sabah saat 6.10 sularında binaya gelen hırsızlar, ilk olarak odanın çelik kapısını açtılar. Daha sonra odalarda arama yapan hırsızlar, çelik kasaya yöneldiler. Burada profesyonelliğini göstererek zorlanmadan çelik kapıyı açtılar. Çelik kasada evraklarla karşılaşan hırsızlar, bunun üzerine bilgisayara yöneldiler. Ellerinde getirdikleri tornavida ve diğer aletlerle kısa sürede 2 adet bilgisayarı yerinden söktüler. Odada bulunan değerli eşyaları ve yaklaşık 30 lira bozuk para kayıplara karıştılar.

POLİS GELDİ

Soyulduklarının farkına varan oda çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, parmak izi araştırması yaptı. Polis olayı çok yönlü araştırıyor.  Hırsızların 2 adet bilgisayarı çalması üzerine sistem durdu. Bazı özel yazışmalar bilgisayarla birlikte gitti. Sistemin durması üzerine yeni bilgisayarlar getirilerek, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğine online bağlantı kuruldu. Odada çalışmalar yeninden başlatıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama