Esnafın bayram umudu

Esnafın bayram umudu

Umudunu Bayram alışverişine bağlayan esnaflar iki günden bu yana biraz olsun rahat nefes aldılar. Kırıkkale'de Cadde ve sokaklarda da bayram hareketliliği yaşanıyor. Kentin işlek cadde ve sokaklarına tezgâh açan esnaflar bayramın bereketinden yararlanmaya

TEZGÂHLAR CIVIL CIVIL

Vatandaşlar bu bayramda çifte telaş yaşıyorlar. Bir yandan kurbanlık alabilmek için bütçelerini zorluyorlar bir yandan da çarşı Pazar alışverişi için seyyar tezgâhlarını geziyorlar. Mağazalar ise bütçesi uygun olan müşterilerini bekliyorlar. Çarşıya inen vatandaşlar, tezgâhları gezerek fiyatları kontrol ediyor. İhtiyacı olan ürünü aldıktan sonra evinin yolunu tutuyor. Bayramların vazgeçilmezi olan Çikolata ve şeker satan tezgâhlarda yüzler gülse de esnaf büyük alışveriş merkezlerinden dert yanıyor.

HÜSEYİN KÂHYA’YA RAĞBET

Hüseyin Kâhya Parkı civarında kurulan seyyar pazarında büyük yoğunluk yaşanırken alışveriş merkezleri de adeta dolup taşıyor. Çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılara yönelik her çeşit ürün alıcı bulurken, bazı mağazaların kasalarında oluşan kuyruklar dikkat çekiyor. Alışveriş merkezi yetkilileri, erken başlayan sezon indirimleri, yaklaşan bayram alışverişlerinin yoğunluğa katkısı olduğunu belirttiler.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı