Esnafımızın yanındayım

Esnafımızın yanındayım

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar acemi birliklerinin küçük illere taşınması konusunun ardından Kırıkkale'de acemi birliği kurulmasını isteyen esnaflara destek verdiğini açıkladı. Yarar Acemi birliği isteyen esnaflarımızı

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SERDAR YARAR KIRIKKALE’YE ACEMİ BİRLİĞİ GETİRİLMESİ KONUSUNDA KAMUOYUNUN HAREKTETE GEÇMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Esnafımızın yanındayım

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar acemi birliklerinin küçük illere taşınması konusunun ardından Kırıkkale’de acemi birliği kurulmasını isteyen esnaflara destek verdiğini açıkladı. Yarar “Acemi birliği isteyen esnaflarımızın yanındayım, kendilerini destekliyorum” dedi.

BEKLENTİMİZ VAR

Belediye Başkan Aday Adayı Yarar’ın açıklaması şu şekilde  “Milli Savunma Bakanlığının Büyükşehirlerdeki acemi birliklerinin taşra illerine taşınması projesi özellikle taşra esnafı için çok yerinde bir karar olmuştur. Geçtiğimiz günlerde MHP Kırıkkale İl Başkanımız Sayın Seyit Ahmet Göçer Beyin yapmış olduğu basın toplantısında dile getirdiği açıklamayı destekliyorum şahsım adına ve MHP Kırıkkale belediye başkan aday adayı olarak bu konuda bende esnafımızın yanındayım diyorum. Böyle bir uygulamanın açıklanmasının ardından bir Milli savunma komisyon başkanı ve bir Başbakan Yardımcısı bulanan Kırıkkale’mizde heyecan ve beklentilere neden olmuştur. Ama ne yazık ki bu işin başında bulunan milli savunma komisyon başkanı Kırıkkale milletvekili Sayın Oğuz Kaan Köksal Bey esnafımızın beklentilerini karşılayamadığı gibi esnafımız için tarihi bir fırsatı da tüm imkânlar elinde olmasına rağmen değerlendirmemiştir.”

SESSİZ KALMAYALIM

“Zaten AKP’nin iktidar olduğu ilk yıllarında Kırıkkale’den tugayımız gönderilmişti. Esnafımıza olan vefa borcunuzu ödeme fırsatı gelmişken bunu yapmadınız. Seçim zamanı Kırıkkale’ye geldiğinizde esnafımızın yüzüne nasıl bakacaksınız. Kırıkkale caddelerinde esnaf ziyaretlerini yaparken onlardan nasıl oy isteyeceksiniz? Sayın Oğuz Kaan Köksal Bey nerede Kırıkkale sevdanız?  Ben buradan Sayın Başbakan Yardımcısı Kırıkkale milletvekili Sayın Beşir Atalay Beye seslenmek istiyorum. Partinizdeki ve de hükümetteki ağırlığınızı tüm kamuoyunun bildiği gibi Kırıkkale halkı da biliyor. Siz isterseniz esnafımız için hayati önem arz eden bu konuda Kırıkkale’mize bir acemi birliği kazandırabilirsiniz. Milli savunma bakanıyla veya Başbakan’la görüşerek Kırıkkale esnafına müjdeli bir haber verebilirsiniz. Gelin bu konuda Kırıkkale esnafı için bir şeyler yapıp sessiz kalmayın.”

AKTİF OLUN

“Ayrıca esnaftan Belediye olarak tabela vergisi adı altında vergi toplayan Sayın Belediye Başkanı Veli Korkmaz Bey esnafımız için önemli olan bu konuda neden sessiz kalmaktadır. Türkiye’de birçok il belediye başkanı acemi birliklerinin kendi illerine gelmesi için yapılan faaliyetlerde aktif rol oynarken, her türlü alt yapı yol ve yer sorununu çözeceğini beyan ederken, maddi manevi desteğini vererek esnafının yanında olurken Sayın Veli Korkmaz Bey neden bu kadar vurdumduymaz ve de sessiz kalmaktadır. Esnaftan tabela ücreti almasını biliyorsun ama onun büyük kazanç sağlayacağı bu konuda ona destek olmuyorsan bunun adı vefasızlıktır ve vurdumduymazlıktır. Bu konuda Ticaret ve sanayi odası başkanını, esnaf ve sanatkârlar odası başkanını ve de diğer oda başkanlarını aktif olmaya davet ediyorum.”

BEN HAZIRIM

“Ben MHP Kırıkkale belediye başkan aday adayı olarak sizlere seslenmek istiyorum. Sayıları 10–20 bin arasında değişen bu acemi askerlerimiz acemilik boyunca tüm alışverişlerini sizden yapacak, hafta sonları çarşı iznine çıkan askerimiz sizin cebinizi dolduracak, sizin yüzünüzü güldürecek. Gelin bu konuda birlik olalım sesimizi yetkililerle duyuralım. Afiş poster yapılacaksa ben yaptırayım. Bu konuda benden Serdar Yarar’dan ne türlü destek ve yardım istiyorsanız ben sizler için hazırım. Sizlere yardım etmeye hazırım, sizlere destek olmaya hazırım, sizlere hizmet etmeye hazırım.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız