Esnafımızın taleplerine Çözüm üretmeye çalışıyoruz

Esnafımızın taleplerine Çözüm üretmeye çalışıyoruz

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK HAFTA SONUNU ZİYARETLERLE GEÇİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk TBMM’nin tatilini fırsat bilerek hafta sonunun Kırıkkale’de geçirdi. Öztürk esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak “Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onların taleplerine çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi   

 

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Kırıkkale’deki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Öztürk; “Esnaf ve Sanatkârımız bizim için çok önemli. Hemen hemen her fırsatta değişik meslekleri icra eden esnaflarımızı ziyaret ederek, onların güncel taleplerine çözümler üretmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki; ekmek teknelerinin başından 365 gün hiç ayrılmıyorlar, haftanın yedi günü çalışan esnafımız var. Tek amaçları Kırıkkale ekonomisine katma değer yaratmak ve evlerine ekmek götürmek olan özverili ve çalışkan Kırıkkaleli esnafımız her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bakımdan her daim onlarla birlikte olmaya gayret göstererek, varsa taleplerini Ankara’da yerine getiriyoruz.” dedi.

 

İL ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne uğrayıp, çalışanlarla birlikte çay içen MHP’li Öztürk; “Burada görev yapan her bir hemşehrimiz; gece gündüz demeden Kırıkkale’nin alt yapısını iyileştirmek için ter döküyorlar. Bu bakımdan onların alın terlerinin kıymeti, bizim için çok değerlidir. Dün olduğu gibi, bugün de gördüğünüz üzere birlikteyiz. Birlikte yudumladığımız çayların bu bakımdan çok büyük kıymeti vardır. Esasen baktığınızda hepimiz Kırıkkale’nin daha güzel yarınları için gayret gösteriyoruz. Bunu da tüm hemşehrilerimiz ile birlikte, gönül gönüle başaracağız. Her alanda görülen eksiklikler bize iletilmekte, biz de gerekli ve ilgili kurumlarla görüşüp, sorunu gidermekteyiz. Görüldüğü üzere konulara yerinde, yani Kırıkkale’de müdahale ediyoruz.” diyerek, il özel idaresi çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale’de ziyaretlerini muhtarlarla buluşarak sürdüren milletvekili Öztürk; Tüm Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde çok sayıda muhtar tarafından karşılanan Halil Öztürk; “Derneğimizin faaliyete geçmesini çok önemsedik ve katkı sunmaya çalıştık. Biliyoruz ki; birlikten güç doğar. Biliyorsunuz sizler nasıl ki; her daim bizlere sahip çıkıyorsanız, bizler de Ankara’da sesiniz, eliniz ayağınız olmaya çalışıyoruz. En son Cumhur İttifakı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla maaşlarınızda yaşanan artış; sizleri olduğu kadar, bizleri de memnun etmiştir. Bir telefonla veya bu ziyaretlerimizde ilettiğiniz sorumlu olduğunuz mahallelerde yaşanan her türlü sorunu biliyorsunuz ki, anında çözüme kavuşturuyoruz. Gönül ve kardeşlik hukuku çerçevesinde karşılıklı oluşturduğumuz sinerji tüm Kırıkkale’ye yayılmış durumdadır.” dedi.

 

SOKAKTA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Milletvekili Halil Öztürk Kırıkkale’deki çalışmaları kapsamında sokakta karşılaştığı vatandaşlar la da sohbet edip onların gündeme dair görüşlerini soruyor. Hafta sonunun Kırıkkale’de geçiren Öztürk Zafer Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Toprak Mahalle çevresindeki esnaflarla bir araya geldi. Bu arada semt pazarında da incelemelerde bulunan Öztür hem pazarcı esnafları ile sohbet etti hemde pazarda alışveriş yapan vatandaşları dinledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız