Esnafımızı en iyi biz anlarız

Esnafımızı en iyi biz anlarız

BEHZAT YERLİKAYA ODAYA YENİDEN BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

BEHZAT YERLİKAYA ODAYA YENİDEN BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Esnafımızı en iyi biz anlarız

Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behzat Yerlikaya, adaylığını açıkladı. EY Park dinlenme tesislerindeki yemekli toplantıda kısa bir konuşma yapan Yerlikaya odanın borç batağından çıkartılarak bugün işlevi en iyi oda olan duruma getirildiğini söyledi. Yerlikaya ?Esnafımızı en iyi biz anlarız? dedi.

KALABALIK KATILIM OLDU

Çok sayıda minibüsçü ve servisçi esnafı nakliyeci, hafriyatçı ve bu alanda faaliyet göstererek işletmelerin temsilcilerin katıldığı yemekte Esnaf Odaları Birliği Süleyman Köstekli ve Birliğe bağlı oda başkanları da hazır bulundu. Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Yerlikaya öncelikle adaylığını ilan etti. Borç batağında devraldığını ileri sürdüğü odanın öncelikle borçtan kurtarılarak bugünkü işlevi en iyi odalardan birisi haline getirildiğini söyleyen Yerlikaya sektörün içinde bulunduğu sorunları çok iyi bildiğini söyledi. Bunun için üyelerden bir kez daha kendisine destek olmalarını istedi.

BU ODAYI KURMAK BİZE NASİP OLDU

Yemeğe katılan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ise bu odayı kurmanın kendilerine nasip olduğunu söyledi. Kırıkkale´deki servisçi ve bu alanda faaliyet gösteren tüm esnafların her türlü sorunlarının göz önünde bulundurulduğunu belirtti. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantıdan sonra katılımcılar Yerlikaya´ya başarı temennisinde bulundu.  

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü