Esnafımız şehrin simgesidir

Esnafımız şehrin simgesidir

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, şehirde bulunan esnafların Kırıkkale için önemli olduğunu belirterek, Esnaflar şehrin simgesidir” dedi. Kendisinin de esnaf olduğunu belirten Saygılı, esnafların sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm

HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve oda başkanları, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaret ederek seçim çalışmalarında Saygılı’ya başarılar dilediler. Kırıkkale’de ki esnafların kendileri için önemli olduğunu belirten Saygılı, kendisinin de esnaf olduğunu ve sorunları bildiğini söyledi. Hep birlikte kentin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirten Saygılı, bu konuda önemli çalışmaların yapılacağını ve şehrin gelişimine katkıda bulunacaklarını bildirdi.

ESNAFLAR ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ
Esnafların şehir için önemli olduğunu belirten Saygılı, toplumu ilgilendiren projelerin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
Saygılı, “Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hepimiz Kırıkkaleli’liyiz. Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnşallah Kırıkkale için hayırlısı olacak. Temennimiz bu yönde. Kırıkkale için projelerimiz var önümüzdeki aylarda bu projeleri açıklayacağız seçim beyannamemizde göreceksiniz, sizlerin rahatlığı bizlerin rahatlığı sorunlarınız bizim sorunumuz. Bizlerin şuanda nasıl kapımız açıksa seçildiğimiz zamanda yine kapımız her zaman açık olacak ve projelerimiz birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

ODALAR BİR ARAYA TOPLANSIN
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ise seçimin iyi bir şekilde geçmesi gerektiğini söyledi.
Odaların bir araya getirilmesi gerektiğini belirten Köstekli, bu konuda önemli çalışmaların yapılması gerektiğini ve Saygılı’nın göreve geldiği takdirde bu konuyu gündeme getirmesini istedi.
Esnafların şehir için önemli olduğunu belirten Köstekli, seçimlerin demokratik ortamda geçtiğini ve Kırıkkale’de herkesin birbirine karşı saygılı olduğunu ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız