Esnafımız şehrimizin lokomotifi

Esnafımız şehrimizin lokomotifi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, halkın kendisine karşı gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirtti. Halkın teveccühlerine layık olmaya çalıştıklarını belirten Yılmaz, gücünü halktan aldığını ve halktan da çok büyük destek gördüğünü bild


BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale Zafer Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnafları ziyaret eden Yılmaz, şehir esnafından büyük bir ilgi gördü. Esnafların çoğu Yılmaz’ı destekleyeceklerini ve bu seçimde Yılmaz’ın kazanacağını belirttiler. Mağazaları da ziyaret eden Yılmaz, mağaza çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

ŞEHRİ GELİŞTİRECEĞİZ
Vatandaşların ve esnafların büyük destek verdiği Yılmaz, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 10 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Yılmaz, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız