Esnafımız kan ağlıyor

Esnafımız kan ağlıyor

Esnafları gezen MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Avukat Abdullah Pekgöz, esnafın ve çiftçinin kan ağladığını söyledi.

VATANDAŞIN SORUNU KENDİ SORUNU

Kırıkkale’nin tanınan avukattı Abdullah Pekgöz, daha önce olduğu gibi aday adaylığı sürecinde de vatandaşlarla birlikteliğine devam ediyor. Her zaman halk ile iç içe olan Pekgöz, esnaf, işçi, köylü, genç, çocuk ve yaşlı demeden herkesin derdiyle ilgileniyor. Sorunlarını kendi sorunu gören Pekgöz, bir günde yüzlerce insanla el sıkışıyor.

KREDİYİ KREDİYLE ÖDENİYOR

Esnaftan bir dokunup bin ah işittiği vurgusu yapan Pekgöz, Esnafın iş durumları kötü olduğu için haliyle krediye başvuruyor. Fazla para kazanamadığı için krediyi de ödeyemiyor. Dolayısıyla KOBİ`ler işlerini büyütmek için değil borçlarını ödemek için kredi alıyor!  İç tüketimin istikrarlı bir şekilde sürmesi lazım. Piyasaların rahatlatılması gerekir. Siyasi ve kısır çekişmelerden uzak durulmalı. Ülke insanı kaygı ve endişeye sevk edilmemeli. Ama bunu AK Parti yapamıyor. Bunu ancak MHP yapar.”dedi.

CEBİNE YATIRIM YAPIYORLAR

Daha öncesi ve 2015 yılının KOBİ`ler için iyi bir yıl değil. Tüm yıl boyunca işletmelerin ciroları artıramadığı, satışlarında zorlandıklarını gördük. İç piyasada işler düşük. Kredi kartlarında taksitler sınırlandırıldı. Ek maliyetler getirildi ve bunlar da esnafa yansıtıldı. Esnaf ne yapacağını şaşırdı. İşyerleri tek tek kepenk indiriyor. AK Parti kendine çalışıyor. Yolsuzluk almış başını gitmiş. AK Parti’de kimse halkı düşünmüyor. Cepler nasıl doların hesabı yapılıyor.”diye konuştu.

ŞEHİRDE SIKINTI VAR

Belediye Başkanlık seçiminin bir yıl olduğunu açıklayan Pekgöz, “Bir yılda bir adım gidilemedi. Vatandaşlar, hizmet bekliyor. Hizmet yapacağım demekle olmaz. İnsanlara icraat bekliyor. Kış geçti ve şehrin her tarafı gölet oldu. Bunu bile göremiyorlar. Türkiye ve Kırıkkale’nin düzelmesi için MHP iktidar olması gerekir. O zaman hizmet nasıl yapılır görecekler” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız