Esnafa Bayrak

Esnafa Bayrak

AFRİN HAREKÂTINA DESTEK, ASKERİMİZE MORAL İÇİN

AFRİN HAREKÂTINA DESTEK, ASKERİMİZE MORAL İÇİN

Esnafa Bayrak

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı tarafından ilçe genelindeki esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı. Esnaflardan bayrakları asmaları istendi.

HAREKÂTA DESTEK, ASKERİMİZE MORAL

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran, AK Parti İlçe Başkanı Halim Bulut, MHP İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ve kurum müdürlerinin geniş katılımıyla yapılan bayrak dağıtımı İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu´nun Afrin Harekâtında görev yapan kahraman ordumuz için yapılan duayla başladı.

İLÇE BAYRAKLARLA DONATILDI

Yapılan duanın ardından Kaymakam Köken ve diğer kurum temsilcileri pazar esnafını tek tek gezerek bayrak dağıttı. Kaymakam Köken, ?Suriye sınırımızda terör unsurlarını yok etmek için mücadele eden kahraman ordumuz için dua edelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Askerlimizin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve onlara desteğimizi göstermenin en iyi yollarından biride şanlı bayrağımızı ilçemizin her yerine asmak olacaktır? dedi. Kaymakam Köken böyle önemli bir organizasyonu düzenlediği için Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran´a teşekkür etti.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ