Esnaf şehrin ışığıdır

Esnaf şehrin ışığıdır

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, Demokrat Parti İl Genel Meclis Adayı İrfan Yurtoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen, Demokrat Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleriyle beraber esnaf ziyaretin de bulundular.

EKONOMİNİN NABZINI TUTUYOR

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, İl Başkanı Hayati Çimen seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kentte bulunan esnafları ziyaret eden Eroğlu, esnaflar ile bir bir tokalaşarak, işlerinin bereketli olması temennisinde bulundu. Eroğlu, Kırıkkale ekonomisinin nabzını esnafların tuttuğunu ve bu bağlamda esnaflarımızın öneminin biraz daha arttığını ifade etti. Kırıkkale’nin 10 yıldır belediyecilik anlamında iyi hizmet almadığını belirten Eroğlu, bir 10 yılın daha kaybolmaması gerektiğini açıkladı.

 

SEVİYELİ BİR SEÇİM PROPAGANDASI

Eroğlu, “Kırıkkale’miz de seviyeli, saygılı bir seçim süreci yaşıyoruz. Bizim en temel amacımız da bu olacak. İnşallah biz Kırıkkaleli hemşerilerimizin hizmetine talip olduk” ifadesinde bulundu. Esnafların sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, ““Esnafımız için elimizden geleni yapacağız. Şehrin ekonomilerini esnaflar yönetir. Esnafımızın mutlu olması bizim en temel görevlerimizden olacak. Bu yönde birçok proje üreteceğiz. Kırıkkaleli esnafımıza ve hemşerilerimize yakışır etkili projeler şehrin ekonomisinin gelişmesine neden olacaktır. İnşallah bu yolda hep istişare halinde olacağız” dedi.

 

HALKIN REFAHINI SÜRDÜRECEĞİZ

Eroğlu, halkın refah seviyesini yükseltecek projelere ağırlık verdiklerini ifade etti. Küçük esnafın, büyük AVM’ler karşısında zorlandığını belirten Eroğlu, bu konuda küçük esnafın zaman, zaman zarar gördüğünü ve bunun için ortak bir kararın alınması gerektiğini savundu. Kırıkkale’nin kendisine ihtiyacı olduğunu belirten Eroğlu, vatandaşların teveccühünden memnun olduklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti. Halkın iradesine güvendiklerini belirten Eroğlu, 30 Mart’ta sonuçları hep birlikte göreceklerini açıkladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız