ESNAF KIRIKKALE’NİN NABZINI TUTUYORUZ

ESNAF KIRIKKALE’NİN NABZINI TUTUYORUZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Kırıkkale’nin nabzını tutmak esnafımızın sorunlarını dinlemek için esnaf gezilerimizi sıklıkla yapıyoruz. Çünkü bir şehrin gelişmesinde esnafın büyük rolü vardır” dedi.

Vali Yunus Sezer, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ sonrasında gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında cadde ve sokaktaki esnafları da ziyaret etti.  Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak ve güler yüzle karşılanan Vali Sezer, esnafa bereketli kazançlar dilerken, sohbet edip sorunlarını dinledi.  Esnaf ziyaretlerini sıklıkla yaptığını belirten Vali Sezer, “Kırıkkale’nin nabzını tutmak esnafımızın sorunlarını dinlemek için esnaf gezilerimizi sıklıkla yapıyoruz. Çünkü bir şehrin gelişmesinde esnafın büyük rolü vardır”

Halkımızın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer, “Bu durum motivasyonumuzu daha da arttırıyor. İnşallah kısa zamanda yapacağımız çalışmalarla gerçekleştireceğimiz projelerle şehrimiz, bölgenin cazibe merkezi olacak" dedi. Esnaflar ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ