Esnaf işini bilir

Esnaf işini bilir

Yaklaşık iki yıldan bu yana korana virüsle boğuşan ülkemizde devlet eliyle alınan önlemlerin yanı sıra vatandaşlarda kendilerince virüsten korunmaya çalışıyor.

Kırıkkale’de ünlü kolacı Metin’in aldığı önlem dikkat çekiyor

 

VİRÜSTEN MESAFELİ ÖNLEM

Korona virüs denen illetten korunmak için sağlık kuruluşlarınca alınan önlemler ve tavsiye edilen yöntemlerin dışında bazı esnafların kendilerince aldıkları önlem zaman zaman güldürüyor zaman zamanda düşündürüyor. Kırıkkale’de özellikle insanların yoğun bulunduğu kamu iş yerlerinde müşteri ile araya mesafe koymak için cam bariyer konuluyor. Yerlere mesafe etiketleri yapıştırılarak mesafe korunmaya çalışılıyor.

 

ESNAFTAN OLAY YERLİ ÖNLEM

Korona virüsten korunmasının öncelikli kurallarından ilkini oluşturan maske, temizlik ve mesafe konusunda ciddi bir duyarlılık oluşmuş görünüyor. Özellikle duyarlı esnafların bu konuda örnek oldukları gözleniyor. Kırıkkale’nin en eski Kuru Temizleme firması ünlü Kolacı Metin duyarlılığı ile dikkat çekiyor. Müşteri ile mesafeyi korumak için aldığı önlem bir hayli dikkat çekiyor. Dükkana gelenler önce burada bir olay olduğunu sanarak mesafeye dikkat ediyor. Sonra virüs önlemi olduğu anlaşılıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ