Esnaf kiraya çalışıyor

Esnaf kiraya çalışıyor

DÜKKÂN KİRALARI HER ŞEYE YANSIYOR

Esnaf kiraya çalışıyor

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Süleyman Köstekli, esnaf ve sanatkârın zor durumda olduğunu belirterek, kamu kurum ve kuruluşlarında kiracı olan esnaflara yardımcı olunması ve kiralarda indirim yapılması için girişimde bulunduklarını söyledi.

DÜKKÂN KİRALARI HER ŞEYE YANSIYOR

Birlik Başkanı Köstekli, 2016 yılında esnafın içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı zor durumda olduğunu,15 Temmuz tarihinde yaşanan FETÖ darbe girişimi ve dünyanın içinde bulunduğu durumun esnafı da etkilediğini vurgulayarak, kamuda kiracı olan esnafların kiralarının aşağı çekilmesi, artış yaşanmaması içinde devlet yetkililerinden destek istedi.

YARDIM EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bu konuda girişimlerde bulunduklarını kaydeden Köstekli, ?Esnaflarımız bir ülkenin bel kemiği ve omurgasıdır. Kendi imkânlarıyla ayakta durmakta, istihdam sağlamakta ve ekonomiye katkı sağlamaktadır. Bu yıl içerisinde yaşananlar elbette esnaf ve sanatkârımızı da etkilemiştir. Esnaf ve sanatkârımızın bu durumunun göz önüne alınarak kamuda kiracı olan esnaflarımızın kiralarında artış yapılmamasını ve esnafımıza yardımcı olunmasını istiyoruz?

ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN

Köstekli, ?Temennimiz, esnaf ve sanatkârımıza 2017 yılında kira konusunda yardımcı olunmasıdır? ifadelerini kullandı. Özel mülk sahiplerine de seslenen KESOB Başkanı Köstekli, esnafın sıkıntılı olduğunu dile getirerek 2017 yılında dükkân kiraların konusunda duyarlı olmalarını ve esnafı zor durumda bırakmamalarını istedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı