Eski tüfeklerden CHP'ye seçim jesti

Eski tüfeklerden CHP

BU NEZAKET YAŞATILMALI

Eski tüfeklerden CHP'ye seçim jesti  

Eski Kırıkkale Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu ile Abdurrahman Ünlü CHP Milletvekili adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş'a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ESKİ TÜFEKLERİN JESTİ

Kırıkkale eski Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu ile Abdurrahman Ünlü önceki gün CHP İl Başkanlığını Ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Önal ile Milletvekili adayları Murat Çakırca Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş'a hayırlı olsun temennisinde bulundular ve başarı dileklerini ilettiler. CHP İl Başkanlığı odasındaki buluşmaya MHP İl Genel Meclis üyesi ve gazetemiz yazarı İsmail Dursun Kuzucu ve bazı esnaflar ile iş adamları da katıldı. Partililer de hazır bulundu.

NAZİK BİR ZİYARET OLDU

İl Başkanı Ahmet Önal eski Milletvekillerinin bu davranışı karşısında memnuniyetini dile getirirken bu Ziyareti bir jest olarak değerlendirdi. Bu Ziyaretin nazik bir Ziyaret olduğunu belirten Ahmet Önal toplumun ayrıştırıldığı ve kutuplaştırıldığı bir dönemde bu ziyaretin büyük anlam taşıdığını söyledi. İl Başkanı Önal, Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Sizlerden öğrenmek istediğimiz çok şey var. Bu davranışınızla biz gençlere örnek oldunuz. Hiçbir şey önemli değil, işte özlenen tablo bu. Bu onuru bize yaşattığınız için çok mutluyuz ve teşekkür ederiz” dedi.

KENDİMİZİ GÜÇLÜ HİSSETTİK

Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını bildiren CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca ise siyasette pek rastlanmayan bu ziyaretin öncelikle son yıllarda kutuplaşma siyasetinin örnek alması gerektiğini söyledi. Çakırca günümüzde bu tür yaklaşımların ne yazık ki özlenir olduğunu belirterek, Eski Milletvekillerimizin Ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. Kendimizi güçlü hissettik kendilerinin tecrübelerinden yararlanmak isteriz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kamuoyuna vermek istediğimiz mesaj da tam noktada anlam kazanıyor” dedi. Milletvekili adayı Hacı Arap Karadurmuş ta hem işçi, hem sendikacı hem de siyasetçi olarak toplumun istek ve taleplerine en iyi şekilde cevap verme potansiyelinde olduklarını bildirdi.

ÇOK ÇALIŞIP İYİ ANLATMAK LAZIM

CHP'ye nezaket Ziyaretinde bulunan eski Milletvekili ve Faili Cinayetleri Araştırma Komisyonu Başkanı Sadık Avundukluoğlu ise 12 yıllık AK Parti hükümetinin toplumu adeta bölerek karşı kutuplar haline getirdiğini söyledi. Bu manada diğer partilerin bunu iyi anlatıp iktidarın gitmesini sağlaması gerektiğini söyledi. Avundukluoğlu, bizim gibi taşra sayılabilecek küçük illerde insanların tek düşüncesinin iş, ekmek, aş olduğunu belirterek öncelikle insanların midesine, cebine hitap eden ekonomik açılımlar yapılması ve insanların bu duygularına hitap edilmesi gerektiğini söyledi. Ziyaret karşılıklı sohbetle devam etti. Eski vekiller yeni vekil adaylarına başarılar diledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız