Eskişehir´e müzik ziyafeti çektik

Eskişehir´e müzik ziyafeti çektik

GENÇLİK MERKEZİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Eskişehir´e müzik ziyafeti çektik

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, ´Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen İl birinciliği seçmelerinde dereceye giren gençlerin Eskişehir´deki grup finallerinde güzel bir derece elde ettiğini söyledi.

BAŞARILI OLDULAR

Milli duyguların ve kültürün en iyi şekilde anlatan Türk Müziği, Tiyatro ve Şiirin yaşatılması, gençler arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Eskişehir ilinde Türk Müziği, Tiyatro ve Şiir Okuma Yarışmaları grup finalleri 13 ilin katılımıyla gerçekleştirildi. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezimizce ilimizde grup finalleri öncesinde Türk Müziği, Tiyatro ve Şiir Okuma Yarışmalarına başvuran toplam 150 genç arasından gençlik merkezimizi temsil etmek üzere başarılı ve dereceye giren yarışmacılar seçici kurul tarafından belirlendi.

DERECEYE GİRENLER

Kırıkkale Gençlik Merkezimizi temsilen grup finallerine katılan gençlerimiz, ?Bir Şiir Bir Nefes? sloganı ile yapılan grup finali Şiir Okuma Yarışmasında Rüveyada Nur Olcar 14-17 Yaş kategorisinde Bölge 2´ncilik derecesi. Büşra Nur Samur 18-24 yaş kategorisinde Bölge 3´üncülük derecesi aldılar. ?Sahne Sırası Sende? sloganıyla yapılan Türk Müziği yarışmasında Yusuf Başat 22-29 Yaş Kategorisi Solo Erkek Ses Bölge 1´inciliği derecesi. Sinan Apaydın 18-21 Yaş Kategorisi Solo Erkek Ses Bölge 2´ncilik derecesi aldı. Gizem Öztaş 22-29 Yaş Kategorisi Solo Kadın Ses Bölge 3´üncülük derecesi. ?Hayallerini Sahneye Taşı? sloganıyla yapılan Tiyatro Yarışmasında, Kırıkkale Gençlik Merkezine üye, Osman Gazi Fen Lisesi öğrencileri Son Dakika Grubu olarak ?Bizden Geriye Kalan? adlı oyunlarıyla bölge 4´üncüsü oldular.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü Yapmış olduğu açıklamada, ?Gençlik Merkezimizce düzenlenen İl birinciliği seçmelerinde dereceye giren gençlerimiz İlimizi Eskişehir´de grup finallerinde en güzel şekilde derece yaparak temsil etmişlerdir. Türk Müziği Yarışmasında 18 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan Türkiye Final Yarışmasına katılarak Gençlik merkezimizi temsil edecek Yusuf Başat kardeşimize şimdiden başarılar dilerim? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı