Eski köye yeni adet

Eski köye yeni adet

Kırıkkale?de 10 yıl önce evlenen ve bu evlilikten bir çocukları bulunan çift ?Eski köye yeni adet? denebilecek türden 10. evlilik yıldönümlerini yeniden düğün yaparak kutladılar. Birçok kişi parasızlıktan evlenmeyi bile ertelerken Kırıkkale Üniversitesi M

HİÇ KİMSEYE HABER VERMEDİ

Eşinden habersiz bütün düğün işlemlerini gerçekleştiren Adnan Cebeci (40), eşine son dakikada haber verdi. İlk olarak bir eşinin saçını yaptıran Cebeci, buradan düğün salonuna faytona bindirerek, konvoyla eşini götürdü. Bazı araçlar düğün konvoyunu keserek para talebinde bulundu. Düğün salonuna geldiği zaman Cebeci çiftini, yakınları girişte karşıladı. Girişte gelinin ve damadın ayağına halı serildi. Daha sonra düğün albümü çektirildi. Çift pasta keserek evlilik yıl dönümlerini kutladılar. Gelen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Düğüne gelen kadınlarda kocalarından yeniden gelinlik giymek istediklerini söyledi.

BU DURUMDAN EŞİ DE MEMNUN

Bir çocuk annesi Esra Cebeci (30), eşinin düzenlediği düğünü görünce adeta şok yaşadı. Eşinin devamlı kendisine ?Bir kez daha sana düğün yapacağım? dediğini fakat hiç inanmadığını söyledi.  Eşinin kendisini sevdiğini bir kez daha anladığını ifade eden Cebeci, ?Eşimle aramız çok iyidir. Her evlilik yıl dönümümüzde bana hediyeler alır ve dışarıda yemek yeriz. Evlilik yıl dönümüzü hiç pas geçmez.? dedi.

ÇOK AZ KAVGA ETMİŞLER

10 yıl süresince çok az kavga ettiklerini söyleyen Cebeci, ?O kavgalarda tatlı kavgalar oldu. Kısa sürede tekrar barıştık.  Birbirimizi kırmamak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ederiz. Evliliğimizden Enes Sefa adlı bir çocuğumuz meydana geldi. Onun yanında ve onun psikolojisini etkileyecek hiç kavga etmedik. Evliğimiz sevgi ve saygı üzerine kuruldu. O benim önüme geçmedi, bende onun önüne geçmedim. Hep mutlu olduk.? diye konuştu.
 
İLGİNÇ BİR MOTİVASYON UYGULAMASI
Her 10 yılda eşine yeniden düğün yapacağını açıklayan Adnan Cebeci, ?Evliliklerde hem erkeği hem de kadını motive edecek değişiklikler olması gerekir. Bu inancı her zaman taşıdım ve eşimi mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum.? şeklinde konuştu.

ÖNCE DAVET EDECEKLERİNİ TESPİT ETTİ

Eşine yaptığı sürprizi aylar önce ayarlamaya başladığını belirten Cebeci, ?Önce davet edeceğim insanlara ulaştım ve yapacağım sürprizi anlattım. Onlarda bana destek vereceklerini söylediler. Daha sonra kuaför, kamera, fotoğrafçı ve faytonu ayarladım. Bu işleri yaparken eşime hiç sezdirmedim. Eşime aynı gün şok yaşattım.? dedi.

Düğüne gelen misafirler ise, Cebeci çiftine bir yastıkta kocayın temennisinde bulundu. Kadınlar da, kocalarından evlilik yıl dönümlerinde tekrar gelinlik giydirmelerini istedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım