Eski Kızılay binasında eser kalmadı

Eski Kızılay binasında eser kalmadı

Fabrikalar Mahallesi'nde bulunan eski Kızılay binası tamamen yıkıldı. Kızılay binası iken, Kırıkkale Defterdarlığına devredilen binanın yeri, iş makineleriyle yerle bir edildi. Yaklaşık bir ay süren binanın yıkımında büyük bir alan oluştu.

BALİCİLERE MEKÂN OLMUŞTU

Depreme dayanıklı olmadığı için boşaltına 6 katı bina daha sonra Kaletepe Vergi Dairesine tahsis edildi. Kısa süre sonra iş güvenliği gerekçesiyle bina yeniden boşaltıldı. Boşalan binaya bu sefer balicilerin mekânı oldu. Bali çeken çocuklar, zaman zaman binada yangın çıkarttı. Polisin aralıklı olarak kontrol altında tuttuğu bina, Valilik Binasının Fabrikalar Mahallesi’ne gelmesiyle birlikte yıkım kararı alındı.

VALİLİK PARK ALANI

Valilik Binası sınırları içersine giren binada park yapılacağı söyleniyor. Valilikte işi olan insanların işleri bittikten sonra burada dinleneceği ifade ediliyor. Özellikle öğle saatine işini yetiştiremeyen vatandaşlar parka gelerek, günün yorgunluğunu atması hesaplanıyor. Park içinde çocuklarında düşünüldüğü vurgulanıyor. Buraya çocukların eğleneceği oyun alanlarının kurulacağı söyleniyor. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü