Eski caddenin ismi Bahçeli caddesi oldu

Eski caddenin ismi Bahçeli caddesi oldu

Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir bölgesinde yer alan eski Yurtkur Caddesi olarak bilinen güzergah, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismini aldı. Belediye meclis toplantısından alınan karar sonrası caddenin ismi Devlet Bahçeli

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir bölgesinde yer alan eski Yurtkur Caddesi olarak bilinen güzergah, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismini aldı. Belediye meclis toplantısından alınan karar sonrası caddenin ismi Devlet Bahçeli caddesi olarak değiştirildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, “İl Başkanlığımız ve Yahşihan İlçe Başkanlığımız adına Yahşihan belediye başkanlığımızdan Yenişehir mahallesi Eski Yurtkur caddesinin Devlet Bahçeli caddesi olarak değiştirilmesi talep edilmiştir. Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz başkanlığında toplanan encümenlerimiz oy birliği ile talebimizi kabul etmişlerdir.”

 

“Yenişehir mahallemizin yeni caddesi olan Devlet Bahçeli caddesi ilimize, Yahşihan ilçemize ve Türk Milletimize hayırlı olsun. Bu vesile ile bizleri gururlandıran Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz, Yahşihan Belediye Meclis üyelerimize ve Yahşihan Belediyesi tüzel kişiliğine çok teşekkür ederim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız