Eski partililere nezaket ziyareti

Eski partililere nezaket ziyareti

"BİZDE AYRIM YOK"

Eski partililere nezaket ziyareti

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz dönemlerde yönetimde yer alan partilileri ziyaret ettiler.

BİZDE AYRIM YOK 

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz dönemlerde yönetimde yer alan partilileri ziyaret ettiler. AK Parti´de hiçbir zaman Eski yeni ayrımı olmadığını ve bayrak yarışı olduğunu belirten Akçay, ?Bizde eski yeni ayrımı yok, her zaman beraberiz? dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Akçay, ?Sizler her zaman partimizin yanında oldunuz. Partimizde eski, yeni ayrımı olmadığını biliyorsunuz. Bizlerde sadece görev değişimi oluyor. Sizlere kapımız her zaman açık. Birlik ve beraberlik içinde birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz. Bizim başka gidecek ülkemiz yok? diye konuştu.

PARTİMİZİN YANINDAYIZ 

Ziyaretlerde eski yöneticiler ise, ?Her zaman partimizin yanındayız. Bizler ülkemiz için partimizi için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ülkemizin şu zor günlerinde birlik olmak zorundayız. Sizlerin bizleri unutmaması mutlu etti. Bizler her zaman ülkemizin ve sizlerin yanındayız? şeklinde konuştular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız