Eşi gibi kendisi de boş durmuyor

Eşi gibi kendisi de boş durmuyor

BAYAN SAYGILI BOŞ DURMUYOR

Eşi gibi kendisi de boş durmuyor

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da çalışmalara devam eden Sosyal Konsey ekipleri dün ise 200 aileye kışlık bot dağıtımı yaptı. Sosyal Konsey yardımlarının devam ettiğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı, ?Çocukların sevinmesi bizleri mutlu ediyor? dedi.

TEK TEK İLGİLENDİ

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor çalışmalar kapsamında ise dün sosyal konsey ekipleri 200 çocuğa kışlık bot dağıtımı yaptı. Sosyal Konsey binasında yapılan yardıma Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı da katıldı.

200 ÇOCUĞA BOT VERİLDİ

Sosyal Konsey binasında yapılan kışlık bot dağıtımına katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı da dağıtımda çocuklar ve ailelerle tek tek ilgilendi. Çocukların ayakkabılarını tek tek giydiren Hilal Saygılı ailelerle sohbet etti. Hilal Saygılı Yardımların yaz ayında olduğu gibi kış aylarında da devam ettiğini belirtti.

 ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sosyal Konsey yardımlarının devam ettiğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı, ?Yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Kış aylarında okula giden öğrencilerimiz için bot dağıtımı başladık. Çocukların sevinmesi bizleri mutlu ediyor, yaz aylarında çeşitli yardımlar yapmıştık. Yardımlarımız aralıksız devam edecek? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü