Eroğlu´ndan Çoruh Özü Müjdesi

Eroğlu´ndan Çoruh Özü Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 16 Milyon Lira yatırım bedelli olan 6 adet tesisin temelini atmak için geldiği Kırıkkale´de, Belediye ziyareti sırasında Çoruhözünün programa alındığı müjdesini verdi

ÇORUHÖZÜ TAMAMLANACAK

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından tablo hediye edildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu belediyeye ziyarette yaptığı konuşmada ?Bakanlık olarak Kırıkkale için çalışmaların devam ettiğini 16 Milyon TL maliyetinde 6 Tesisin temelinin atılacağız.? Dedi. Bu çalışmalara ek olarak ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın bir önceki ziyarette sunmuş olduğu Çoruhözü rekreasyon alanı projesinin tamamlanması için talimat verdi.

 

?TÜM HEMŞERİLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM?

 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise ziyarette yaptığı konuşmada. ?Çoruhözü projemizi etrafında çalışmayı tamamladık. Çoruh özü derisinin yatırıma alınmasının ardından çalışmalara devam edeceğiz. Bu çalışma ile Çoruhözü ıslah projesi tamamlanmış olacak. Bakanımız bir yıl içinde ikici kez geliyor. Her zaman müjde çantası ile bakanımızı ağırlıyoruz. Özelikle Çoruh özü projesinin bugün müjdesini aldık çok teşekkür ediyorum.  Sizlerin talimatı ile bütün halkın beklediği proje idi tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum? ifadelerini kulandı. Başkan Mehmet Saygılı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu´na ziyaretlerden dolayı teşekkür etti. Ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.  Daha sonra ise Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu müftülük konferans salonunda düzenlenen programa katılarak vatandaşlara sertifikaları takdim etti.

  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ