Eroğlu gümbür gümbür geliyor

Eroğlu gümbür gümbür geliyor

Demokrat Parti Belediye Başkanı Adayı Gazi Eroğlu, Kırıkkale'nin sadece batı yakasının geliştiğini ve doğusunun da gelişmesi gerektiğini söyledi. Kentin doğu bölgesine hizmet getireceğini belirten Eroğlu, bu konuda önemli projelerinin olduğunu bildirdi.

SANAYİ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu yerel seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Mahallesini ziyaret etti. Kırıkkaleli vatandaşların teveccühlerinden memnun olduğunu belirten Eroğlu, Kırıkkale’yi her yönde geliştireceklerini ve bu konuda kendilerine güvendiklerini söyledi. Şehrin ismini taşıyan Kırıkkalespor’un da destekleneceğini belirten Eroğlu, spora ve sporcuya destek veren belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini bildirdi. Eroğlu, kentin sorunlarını bildiğini ve sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan olması durumunda Kırıkkale’nin, yol, çöp, su gibi sorunlarını ortadan kaldıracağını belirten Eroğlu, maaşlarını alamayan belediye işçilerinin de maaşlarını tek kalemde ödeyeceği garantisini verdi.

OY VERİRKEN VİCDANLARINIZA DOKUNUN
Kent genelinde seçim çalışmalarını başladığını belirten Eroğlu, Kırıkkale’de gezmedik mahalle bırakmayacaklarını ve vatandaşların isteklerini değerlendireceklerini söyledi. Her gittiği mahallede vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını belirten Eroğlu, çalışmaların devam ettiğini ve seçimi kazanması halinde önemli çalışmalar ve projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Eroğlu, vatandaşların oy kullanırken 10 yıllık Kırıkkale’yi göz önünde bulundurmaları gerektiğini açıkladı.

KIRIKKALE HEP GERİYE GİTTİ
10 yıldır mevcut belediyecilik anlayışının Kırıkkale’yi geriye götürdüğünü iddia eden Eroğlu, amaçlarının şehri yeniden geliştirmek olduğunu ifade etti. Büyüyen bir Kırıkkale için elini taşın altına her zaman koyacağını bildiren Eroğlu, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini belirterek, 30 Mart’ta Kırat bayrağını belediyeye asacaklarını iddia etti. Mevcut iktidarın belediyesinin işçilere maaş vermekten aciz olduğunu belirten Eroğlu, tüyü bitmemiş yetimlerin ve mağdur ailelerin haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti.

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ
Kırıkkale’de artık değişim zamanı olduğunu ifade eden Eroğlu, “Kırıkkale’de artık belediyecilik dendiğinde benim yaptıklarım gelecek. Ben bir müteahhit olarak neler yapacağımı göstereceğim. Toplu taşıması olmayan tek il biziz. Bunuda faaliyete geçireceğim. Bir belediye başkanı olacaksa oda biz olacağız. Her türlü sıkıntıları biliyoruz. Ben vatandaşın yanındayım. Hizmetin yanındayım. Şimdi bir belediye başkanı olduğunda vatandaş oraya girmekte zorlanıyor. Ben seçildiğimde rahatlıkla halk kapıyı vurmadan girebilecek konuma gelecek.” dedi.

 

KONSER DÜZENLEYECEĞİZ
16 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı’nda yöresel sanatçıların yer alacağı konser düzenleyeceklerini belirten Eroğlu, vatandaşın buna ihtiyacı olduğunu, gergin ortamda sinir ve stres atmak için tüm halkı davet ettiğini söyledi. Gelenek ve göreneklerin bir bir törpülendiğini ifade eden Eroğlu, düğün yasaklarını kaldıracaklarını iddia etti. Halkın yöresel ezgileri ve gelenek göreneklerini yaşaması gerektiğini söyleyen Eroğlu, “Başkan olduğumda bu düğün yasağını kaldıracağım. Ben halktan yanayım. Kimse umrumda değil. Gerçekleri konuşuyorum, yapamayacaklarımızı asla söylemeyiz. O koltuğu kim hak ediyorsa o otursun. Kırıkkale’ye herkes sahip çıkmak zorunda, kimse Kırıkkale’yi ezemez” diye konuştu.

SPORA DESTEK VERECEĞİZ
Kentin en önemli markası olan Kırıkkalespor’un mevcut bulunduğu konumun kendisini üzdüğünü belirten Eroğlu, spora destek vereceğini ve futbolun şehir gelişimi için önemli bir marka olduğunu açıkladı.
Şehrin eksikliklerini artılarından fazla olduğunu, halkında bu durumu gördüğünü ifade eden Eroğlu, yerel seçimlerde Kırıkkaleli herkesin bu konuyu gözden geçirmesi gerektiğini ve kendisinin hizmet anlayışını benimseyen, halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yola çıkan aday olduğunu belirtti. İl Başkanı Hayati Çimen ise, seçim çalışmalarının iyi bir şekilde devam ettiğini ve vatandaşların bu konuda kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.


İKTİDARIN YANLIŞLARI VAR
Çimen iktidar partisinin yaptığı yanlışları dile getirirek, halkın bunu iyi analiz etmesi gerektiğini söyledi. Kırıkkale’de birçok hizmeti partilerinin getirdiğini öne süren Çimen, bu hizmetlerin asla unutulmaması gerektiğini söyledi. Çimen, “Bu partiyi tekrar ayağa kaldıralım, şahlandıralım. Siz olmazsanız biz olmayız. Biz size inanıyoruz.” dedi. Doğuda bir kürt devletinin kurulduğunu ve bunada iktidar partisinin göz yumduğunu öne süren Çimen, halkın bu gerçekleri görmesini istedi. Çimen, “Ak Parti olarak kendilerini lanse ettiler ama ayakkabı kutuları ile kapkara bir parti oldu” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız