Ermar Expres Supermarket açıldı

Ermar Expres Supermarket açıldı

"MARKALAŞMANIN YOLUNU AÇIN"

Ermar Expres Supermarket açıldı

Kırıkkale´de büyük yatırımlara imza atacak olan Ermar Expres Supermarket vatandaşların hizmetine açıldı.

GÜZEL BİR İŞLETME

Mimar Tolga Ersan tarafından Yenimahalle Millet Caddesi No:17/1´a açılan Ermar Expres Supermarkete katılım yüksek oldu. Açılışa AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir ve TSO Meclis Başkanı Bekir Şahin, esnaflar, Ersan ailesi ve vatandaşlar katıldı. Bundan sonraki hedeflerinin daha yüksek olduğunu ifade eden Mimar Tolga Ersan, bütün yatırımlarını Kırıkkale´ye yapacağını söyledi.

KALİTELİ  HİZMET EDECEĞİZ

Ermar Expres Supermarket olarak öncelikli amaçlarının insanlara mümkün olabilecek en fazla istihdamı sağlamak olduğunu ifade eden Tolga Ersan,  işsizlik sorununa katkıda bulunmak üzere ve şehir insanına layık olduğu hizmeti sunmak için kaliteli hizmet sunduklarını belirtti.  Ersan, ?İnsanımıza kaliteli hizmet etmeye gayret ederken yeni istihdam olanakları da sunacaktır. Bu süreçte en büyük katkı ve desteği her zaman olduğu gibi bugünde bundan sonrada siz değerli hemşerilerimizden alacaktır. Bugünlere gelirken desteklerini hiçbir zaman şehrimizin halkına siyasetçilerine bürokratlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu yolcucuğumuz da bu zamana kadar hep yanımızda oldular bundan sonrada olacağını umuyorum.? dedi.

MARKALAŞMANIN YOLUNU AÇIN

Önemli olan insanımız diyen AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir ise ?İşletmeye insanımızın, Allah razı olsun, iyi hizmet ediyorlar demeleri gerekir. Burada çalışanların memnun olması önemlidir. Vatandaşlarımızın bu hizmetlerden alışveriş yapmaları, hizmet almaları önemlidir. Bunu da Tolga Ersan´ın yapacağına adım gibi inanıyorum ve başarılar diliyorum.?diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı