Erken seçimden korkmuyoruz

Erken seçimden korkmuyoruz

KIRIKKALE´DE İL İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Erken seçimden korkmuyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erken seçimden korkmuyoruz, seçime her an hazır olacak şekilde çalışmaları bugünden itibaren Kırıkkale´de başlatıyoruz" dedi. Bahçeli başarılı çalışmalarından dolayı İl Başkanı Baloğlu´na ve diğer yetkililere teşekkür etti.

İL İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılmak üzere Kırıkkale´ye geldi. Bahçeli salona girişinde partililerin yakın ilgisiyle karşılandı. Açış konuşmasından sonra toplantının basına kapalı olarak yapılacağı duyuruldu. Bahçeli´nin basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda koalisyon görüşmeleri, ülkenin siyasi durumu ve MHP´nin izleyeceği yol hakkında değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

TOPLANTIYA PARTİLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Gök düğün salonunda yapılan toplantıya MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli´nin yanı sıra Genel Başyardımcısı Ankara Milletvekili Şefkat Çetin,  Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Kadın Kolları Genel Merkez Sorumlusu Nevin Taşlıçay, Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MYK Üyesi Turgay Baştuğ, Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş ve Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ile yönetim kurulu üyeleri merkez ve çevre ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı.

BİZLERE ÖNDER VE KILAVUZ OLDUNUZ

Genişletilmiş il istişare toplantısının açılış konuşmasını İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptı. Baloğlu konuşmasında genişletilmiş il istişare toplantısının ilkinin Kırıkkale´de yapılmasından ve Genel başkan Devlet Bahçeli´yi ilimizde ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Baloğlu ?Bu onuru bizlere yaşattığınız için sizlere millet duygularımızı bildirmek isterim. Yine yakın zamanda gerçekleştirilmiş olan milletvekilliği genel seçimlerinde bizlere önder ve kılavuz oldunuz. Seçimler neticesinde meclise bir arkadaşımızı gönderebildik. Bundan sonrası için İnşallah daha iyisini yapabilmek için çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz. Siz kimseyi mahcup etmediniz. Allah´ta sizleri mahcup etmesin. Kırıkkaleli evlatlarınız her zaman kayıtsız ve şartsız sizinle beraber yürümeye devam edecektir. Genişletilmiş ilk istişare toplantımız Türk dünyasına ülkücü camiaya ilimize ve teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını coğrafyamızda akan kan ve gözyaşının dinmesine yardımlar nasip ederim. Milliyetçi ve Ülkücü hareketin bilge lideri saygı değer lideri tekrar Kırıkkale´mize hoş geldiniz. Şeref verdiniz? ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ KURMAYLARIYLA BİRLİKTE AYRILDI

MHP Lideri Devlet Bahçeli toplantıyı bir süre izledikten sonra kurmaylarıyla birlikte Kırşehir´e hareket etmek üzere toplantıdan ayrıldı. Bahçeli´nin bundan sonraki günde Kırşehir´den sonra diğer illeri de ziyaret edeceği öğrenildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız