Erkekliğe ilk adım attılar

Erkekliğe ilk adım attılar

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesinde, düzenlenen sünnet şöleninde erkekliğe ilk adım atıldı. Törende toplam 14 çocuk sünnet ettirildi. Konuşmaların ardından Kaymakam Kazez ve Başkan Bildik, sünnet olanlara altın taktı, yakınlarını tebrik etti.

TEBRİK ETTİ

Cumhuriyet Meydanı`nda tertip edilen şölende konuşan Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan ailelerin 14 çocuğunun sünnet ettirildiğini söyledi. Çocukların çeşitli hediyeler ve etkinliklerle sevindirildiğini belirten Kazez, "Etkinliğimiz, vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik sağlanması açısından önemli bir program oldu. Emeği geçenlere ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, çocuklarımızın sünnetinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

HALKIMIZ BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı İsmail Bildik de çocukların önemli bir günü yaşadığını ve erkekliğe ilk adımı attıklarını ifade etti. Çocukların düğünlerinde de birlikte olabilmeyi temenni eden Bildik,  "Şölen sayesinde halkımızla bir araya gelmeyi, kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde kaynaşmayı amaçladık. Çocuklarımıza ve ailelerine hayatlarındaki en önemli günlerinden biri olan bu günü bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Onlara bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bizler belediye olarak daima sizlere hizmet için varız. İnşallah bundan böyle birlik ve beraberlik içinde daha birçok etkinliklerde birlikte olacağız."şeklinde konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım