Erkekliğe ilk adım

Erkekliğe ilk adım

Kırıkkale'nin tanınmış simalarından ACE Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı ve şehrimizin sevilen siması Oktay Kırlangıç'ın torunu dedesiyle adaş olan Oktay Kırlangıç erkekliğe ilk adımı attı. Kırlangıç ailesini bu gururlu ve mutlu gününe yakınları eş

RENKLİ VE NEŞELİ DÜĞÜN

Şehrimizin sevilen siması ACE Şirketler grubu kurucu başkanı Oktay Kırlangıç en mutlu ve gururlu bir gününü daha yaşadı. Kırlangıç adaşı olan torunu Oktay Kırlangıç’ın mürivetini eş dost, yakınları ve sevenleri ile birlikte paylaştı. Sarı Konak Düğün Salonunda yapılan düğüne Kırıkkale’den ve çevre ilçeler ile diğer bazı illerden çok sayıda davetli katıldı. Davetliler kapıda Mehter Takımı eşliğinde karşılanırken Oktay Kırlangıç ve Alpaslan Kırlangıç davetlileri eşleri ile birlikte karşılayarak hayırlı olsun temennilerini kabul ettiler. Muhteşem bir ortamda davetliler konuk edilirken sazlı sözlü düğüne mehter takımı ayrı bir renk kattı.

GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Alparslan Kıryangıç’ın oğulları, Oktay Kırlangıç’ın sünnet törenine, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Gazeteciler Platformu Yöneticileri İsmail Ünal ve Mehmet Altundağ ile diğer meslektaşlarımız il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Mehter Takımı ile salonu giren Oktay Kırlangıç, mehter takımının önüne durarak çalınan marşlara sünnet asası ile eşlik etti. Mehter Takımının marşlarının ardından davetliler çalınan oyun havalarına pistte oynayarak eşlik etti. Konuklara bol bol ikramlarda bulunulan düğünde erkekliğe ilk adımı atan Oktay Kırlangıç, davetliler ile birlikte oyunlar oynayarak davetlilerden bol bol alkış aldı. Dede Oktay Kırlangıç’ın oldukça neşeli olduğu gözlenirken Kırlangıç ailesinin diğer fertleri de hem gururlu hemde mutlu bir gün geçirmenin sevincini yaşadılar. Bizde Pusula olarak Kırlangıç ailesinin bu mutluluğunun daim olmasını diliyoruz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım