Erdoğan'ı başkan yapacağız”

 Erdoğan

KÖKSAL`DAN BAŞKALIK PROPAGANDASI

Erdoğan'ı başkan yapacağız”

7 Haziran Seçimleri öncesi AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Cumartesi Kapalı Pazar alanında miting düzenlendi. Miting öncesi çekilen halaylar ve vatandaşların coşkusu festival havası oluşturdu.

ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Düzenlen mitingde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Mitingde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 7 Haziran seçimi hak ve batıl seçimidir. Ak Parti hizmetlerinin ve istikrarın sürmesi için önemli bir seçimdir. İnanıyorum ki sizlerin vereceği oylar ve destekle bu hizmetler ve istikrar devam edecektir. Ak Parti'nin bu zamana kadar yaptığı hizmetleri ve 2002 öncesi Türkiye ile 2002 sonrası Türkiye'yi çocuklarımıza gençlerimize herkese anlatmamız lazım. Kırıkkale'de gerek belediyelerimiz, gerek teşkilatımız gerekse milletvekillerimizle çok güçlü bir kadromuz var. İnanıyorum ki bu kadromuzla ve sizlerin desteğiyle 7 Haziran'da Kırıkkale'de 3-0, Türkiye genelinde de 400 milletvekilini çıkaracağız ve Anayasayı değiştirip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapacağız” dedi.

KIRIKKALE'DE REKOR KIRACAĞIZ

Akçay, 2011 seçimlerinde Kırıkkale'den yüzde 62 oy aldık. Akabinde ilk defa yapılan halkın kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanlık seçiminde yüzde 64 oy aldık. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde bunun da üzerinde bir oy alıp yine Kırıkkale tarihinde en fazla oy oranıyla rekor kıracağız. Bu seçimde de hedefimiz 3-0 yapmak. Bizim aday adaylarımız bu davaya hizmet etmek için aday adayı olduklarını ve aday olmasalar bile bu davaya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladılar. Bu davaya hizmet etmek onurdur şereftir. Hiç bir aday arkadaşımız bir koltuk kapma yarışında değil hizmet etme yarışındadır” ifadesini kullandı. Akçay seçim içinde sandık kurulunda görev alacak olan partililerle çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

BEN YOK BİZ VARIZ

Akçay'dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk AK Parti kadrolarında yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. Öztürk yaptığı konuşmada, Çok önemli bir süreçten geçiyoruz seçim çok anlamı var 2002 öncesini hepimiz biliyoruz. Krizler, hayat pahalılığını hep birlikte yaşadık ama 2002'den sonra ülkemizde yeni yapılanma oldu ve siyasete seviye geldi 13 yılık iktidar hep birlikte yaşadık. Kimsenin kimseden farklı olmadığını belirten Öztürk, Kırıkkale'yi karış karış gezen aday adaylarımız teşekkür ediyorum. Bu davada ben yok biz varız Kırıkkale var bütün arkadaşlarımı bu davanın emrinde aday kim olursa onun etrafında toplanırız. Bizde bir nefer olarak Abdullah Öztürk'ün kimseden farkı yok devamlı suretle sizin emrinizde olacağım sizlerle birlikte bir tuğlada ben koymak istiyorum yeni Türkiye yolundu hap birlikte yaşayacağız. 70 sente muhtaç olan bir ülkeden bu duruma geldik bu seçim geleceğimizin çocuklarımızın seçimi bu seçimde yeter ki millet kazansın yaptığımız bir ibadet Allah rızası için evimizde yatmayacağız. Ben bu davada 3. Sıra değil vekil sayımız 5 olsa da 5. sıradan aday olmaya hazırım” dedi.

BU KALABALIK 3-0'IN MÜJDECİSİ

Milletvekili Adayı Can ise konuşmasında, Bu kalabalık 3-0'ın müjdecisi. Adaylarımız, tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş her kesimle çalmadık kapı, sıkılmadık el gidilmedik hane bırakmayacağız. Bütün hepimizin oy veren herkes ile Kur 'anı Kerim seçmeli ders siyerin seçmeli ders olmasını sizin helal oylarınızla yaptık. Bizde TBMM'de sizleri temsil ettik. Kırıkkale li olarak elimizden geleni yaptık sizlerin sorunlarıyla hem hal olduk. Bizlerin elini güçlü kılın 3-0 ile gider daha güçlü Kırıkkale'yi temsil ederiz bu coşku bu kalabalık 3-0'ın müjdecisi gideceğiz isteyeceğiz oy alacağız. 2001'de bu tabloyu yaşadık ben 3'üncü sıra adayıydım çalıştık ve vekil oldum. Teşkilat olarak daha iyi ve güzel çalışmalarımız var.  Abdullah beyde partimizin kurucularından ve Keskin ilçe başkanlığı yaptı. Bu dönem inşallah 3-0 yaparak Abdullah Öztürk'ü vekil yapacağız. Abdullah Öztürk sevilen biri duble yollarla gölet ve barajlarla hükümet konağı Nur Cami, toplu konut, Silah organize sanayisi ve MKE projeleri ile Kırıkkale iç Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak” dedi.

YİNE KORKSUNLAR

3-0 sözü alarak konuşmasına başlayan Oğuz Kağan Köksal ise konuşmasında, Meydanlar yine doluyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun herkese selamı var. Başbakanımızda Kırıkkale'den 3 vekili sözü almamı istedi. Geçtiğimiz dönem bizden 3 vekili esirgemediniz. Bu dönemde esirgemeyecek ve Abdullah Öztürk2ü meclise göndereceksiniz. Ak Parti hükümetlerinde yapılan o kadar çok hizmetler var ki anlatmakla bitmez oto yollar, hızlı tren, hastaneler, havaalanları, okullar ve garibanın yanında olan onları kucaklayan bir Ak Parti. Önümüzde önemli bir seçim var bu seçim gerçekten önemli seçim Ak Partiyi sandıkta yıkamayanlar şimdi yine bizden korkuyorlar. Onlar bu kalabalığı görüp yine korksunlar” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız