Erdoğan" İlçemizi Daha Yaşanabilir Bir Yer Haline Getireceğiz"

Erdoğan

İş Adamı Osman Erdoğan AK Parti’den Hacılar Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Erdoğan, kalabalık heyet ve konvoylar eşliğinde Hacılar Kasabası’ndan Kırıkkale’ye geldi. Daha sonra Erdoğan ve beraberindeki kalabalık, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda buluştu. AK Parti İl Başkanlığı’na kadar yürüyen  Hacılar halkı, ‘Başkan Erdoğan’ ‘Erdoğan nerede biz oradayız’ şeklinde slogan attılar. Zafer Caddesi üzerinden parti binasına kadar yürüyen coşkulu kalabalık parti binası önünde da davul ve zurna eşliğinde Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan için desteklerini sürdürdü.

Parti binasının toplantı salonunda AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, merkez ilçe başkanı Turgay Sarıaydın, İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz ve parti yönetimi de bulundu. Coşkulu kalabalık karşısında tüm Hacılar halkına teşekkür eden Pehlivanlı, Osman Erdoğan’a çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti. Pehlivanlı, “Hacılar Kasabası Cumhur İttifakımız olan MHP’de. İnşallah yeni dönemde ise bizim partimizde olacaktır. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.

Pehlivanlı’nın ardından konuşan Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, “Bugün burada, sizlerin huzurunda, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı olarak adaylığımı açıklamak için bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Hacılar, tarihi ve kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri, çalışkan ve üretken insanıyla Kırıkkale’mizin ve ülkemizin en önemli yerleşkelerinden biridir. Bizler, Hacılar'ı daha da ileriye taşımak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız.


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız