Erdoğan Kırıkkale´den son derece memnun

Erdoğan Kırıkkale´den son derece memnun

2019 SEÇİMLERİ İÇİN ÖNERİLERDE BULUNDU

Erdoğan Kırıkkale´den son derece memnun

AK Parti´nin 117. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile görüştü.

KIRIKKALE´DEN MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Görüşmede Kırıkkale hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kırıkkale´nin desteklerinden son derece memnun olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

KIRIKKALE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

AK Parti İl Başkanı Akçay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan´a Kırıkkale´de iki ilçede gerçekleştirilen ve devam eden Kongre süreci ile ilgili olarak bilgiler verdi. Erdoğan ile yaptığı ikili görüşmede Kırıkkale ile ilgili olarak da bilgiler aktaran Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın Kırıkkale´ye büyük önem verdiği ve kendisi ile yaptığı görüşmede Erdoğan´ın Kırıkkale´nin desteklerinden son derece memnun olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Kongre takviminin belirledikleri şekilde sürdüğünü ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini anlatan Erdoğan, "Hepsinden öte bütün belde kongrelerini hallettik, onlar bitti. Şimdi ilçeler ve bir diğer taraftan bazı illerde atamalarla ilgili süreç devam ediyor. İl başkanlarımız olarak sizlerden ricamız, ilçe kongrelerimizde bulundukları yeri en yeni şekilde kuşatan, kucaklayan, liyakatli isimlerin göreve gelmesine öncülük etmenizdir. Samimiyet, sadakat, ahlak ve liyakat ölçülerinden asla taviz vermeden yapacağımız isabetli tercihlerle güçlü ilçe teşkilatları kuracağımıza inanıyorum" dedi.

2019 SEÇİMLERİ İÇİN ÖNERİ

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, kongrelerde göreve gelen ve gelecek olan kadroların, 2019 yılındaki seçimlere kadar olan süreçteki hazırlıkları yürütecek ve seçimleri bizzat yönetecek kişiler olduğunu vurguladı. Bu yüzden Mart ve Kasım 2019´un kendileri için önemli seçimler olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bunun için her aşamada çok titiz davranmalı, en küçük bir lekeye, en küçük bir sızmaya, en küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz. Türkiye´ye yönelik saldırıların dozu her geçen gün artıyor. Terör örgütleri bir yandan, çeşitli ülkeler diğer yandan ülkemizi askeri, siyasi ve ekonomik açıdan yıpratmak için var güçleriyle gördüğünüz gibi çalışıyorlar. Her şeyden önce ülkemiz ve milletimiz adına bu saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu, iktidar partisi olarak bizim, yani AK Parti kadrolarının üzerindedir? dedi.

HABER MERKEZİ



Selahattin Gidici
10.09.2017 11:31:01
etme be gardaş din gardaşıyız

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı