Erdemir?den Delice köylerine inceleme

Erdemir?den Delice köylerine inceleme

Balışeyh Kaymakamı ve Delice Kaymakam Vekili Tekin Erdemir, Delice ilçesinde bir dizi köy ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçeye bağlı Evliyalı ve Coğul köylerinde vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Erdemir ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özl

TAMİR BAKIM VE ONARIM

Kaymakam Erdemir, ilk önce Evliyalı köyündeki ortopedik engelli Arife Kayabalı`yı (43) ziyaret etti. SYDV`nin ``Engelsiz yaşam projesi`` kapsamında kendisine akülü araba verilen aile ile görüşerek, başka sorun ve isteklerini de dinledi. Daha sonra Kaymakam Erdemir, Coğul köyüne geçerek burada da ihtiyaç sahibi Saykılı ailesini ziyaret etti. Polis şehit babası İsa Saykılı (70) Kaymakam Erdemir`den evlerinin tamir bakım ve onarılmasını istedi.

 

NAKDİ YARDIM

Kaymakam Erdemir, köylere yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının aciliyet durumları göz önüne alınarak giderildiğini söyledi. Kaymakam Erdemir, ``Balışeyh ilçemizde olduğu gibi Vekaleten yürütmekte olduğum Delice ilçemizin köylerine de ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Bu iki köyümüzdeki ailelerimiz SYDV`den kömür, nakdi yardım ve diğer çeşitli ihtiyaçları giderilmekle birlikte Kurban Bayramına yönelik olarak da Kurban yardımlarını ailelerimize ulaştırdık.

 

ALLAH DEVLET YETKİLİLERİNDEN RAZI OLSUN

Devlet olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanındayız. Yapmış olduğumuz bu tür ziyaretlerimizle devlet hizmetinin vatandaşa kadar ulaşıp ulaşmadığını ve halkımızın memnuniyetini de yakinen paylaşmış oluyoruz`` dedi. Polis Şehit babası Saykılı, evlerine ziyarete gelen Kaymakamı görünce memnuniyetini dile getirdi. Baba Saykılı ``Allah devlet yetkililerinden razı olsun. Kaymakamımız zahmet edip ilçeden kilometrelerce uzakta olan evimize kadar gelerek bizi ziyaret etti. Bizimle sohbet ederek dertlerimizi dinledi. Bu ziyaretin bizim için ayrı bir önemi var. Kaymakamımıza bir bardak çayımız nasip oluyorsa bu bizim için ayrı bir mutluluktur`` diyerek duygularını paylaştı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ