ERDEMİR OKULLARI DENETLEDİ

ERDEMİR OKULLARI DENETLEDİ

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Kaymakam Tekin Erdemir okul ziyaretlerinde bulundu. İlçeye bağlı Kulaksız beldesi Şehit Doğan Yerlikaya İlköğretim okulunu ziyaret eden Kaymakam Erdemir, yeni eğitim öğretim yılına ait hazırlıklar konusunda okul müdürü Meh

İHTİYAÇLAR GİDERİLECEK

Okul ziyaretine ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu da katıldı. Saraçoğlu, 2011-2012 eğitim öğretim yılına hazırlık olarak ilköğretim okulunun boya, badanasının yapıldığını, sınıflara beyaz tahta takıldığını, sıraların öğrenci tuvalet ve lavobolarının bakım, onarımının yapıldığını, bazı yeni okul malzemelerinin eskisiyle değiştirilip eğitim öğretime hazır hale getirildiğini belirtti. Kaymakam Erdemir, okullardaki fiziki şartların öğrenciler üzerinde önemli etkiler meydana getirdiğini dile getirerek, okulların tüm ihtiyaçları giderilmek suretiyle eğitim öğretime hazır olduğunu vurguladı.

 

OKUL DÜNYALARINI CANLANDIRACAĞIZ

Erdemir, şöyle dedi: "Önümüzdeki günlerde öğretmen ve öğrencilerimizle ilgili olarak yeni bir döneme giriyoruz. Çocuklarımızın heyecanı özellikle de okulla yeni tanışan öğrencilerimizin heyecanı oldukça fazla. Minik öğrencilerin dünyasında okul kavramını en güzel şekilde canlandırmak hepimizin vazifesi. Fiziki şartlar nedeniyle okullarımızda olumsuz durumların olmasını istemiyoruz. Bu nedenle okullarımızdaki eksikliklerimizi rutin olarak kontrol ediyoruz. Bu okulumuzda geçen yıl ve ondan önceki yıllarda yüksek başarılar elde ettik. İnşallah bu dönemde de başarı grafiği hep yüksek olsun istiyoruz. Yıl içinde de yine aynı şekilde okullarımıza desteklerimiz devam edecektir. "

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti