Erdemir, çalışmaları inceledi

Erdemir, çalışmaları inceledi

Balışeyh İlçesinde köylerde yapılan çalışmaları inceleyen Kaymakam Tekin Erdemir, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Erdemir, Balışeyh Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdare tarafından ortaklaşa yapılan ve ödeneği Balışeyh K

KÖYLERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kaymakam Erdemir burada yaptığı açıklamada, köyler için en önemli sorunlardan birinin kanalizasyon sorunu olduğunu söyledi. Kaymakam Erdemir, ``Köylerimizde çevre sağlığını korumaya yönelik en önemli uygulamalardan biri de köylerde kanalizasyonun olmasıdır. Bir köyümüzü daha kanalizasyona kavuşturmuş olduk. Devlet olarak vatandaşımıza bu hizmeti getirdik. Bundan sonra ise vatandaşlarımız evlerinden ana hatlara kadar olan kısımların bağlantılarını yapmaları durumunda çevre kirletilmeden ve birçok hastalıklara zemin hazırlanmasının da önüne geçilmiş olunacaktır`` dedi.

 

ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Köylerine Kanalizasyon yapılan vatandaşlar, Kaymakam ve beraberindekilere verilen hizmetlerle ilgili olarak teşekkür ettiler. Kaymakam Erdemir, incelemeler sonrasında köy konağına geçerek, burada vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Beşbıçak köyüne geçen Kaymakam Erdemir, köy muhtarı ve köyün ileri gelenleri ile görüşmede bulundu, köy camisini ziyaret etti. Cami altında köyün ortak kullanım alanı olan çok amaçlı bölüme ait inşaatına Kaymakamlıkça maddi destek yapılacağını söyledi. Kaymakam Erdemir, Beşbıçak köyünde olduğu gibi Kırlangıç köyündeki camiye ısıtma sistemi, İzzettin köyünde şadırvan, Işıklar ve Kılevli köylerindeki camilerde de çeşitli bakım onarım çalışmalarının yapıldığını söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ