ERDAL VE GENÇER AİLELESİNİN MUTLU GÜNÜ

ERDAL VE GENÇER  AİLELESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden Makbule-Serdar Erdal'ın oğlu Erdal ile Nazire- Hüseyin Gençer'in kızı Gül Leman Gençer düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Kırıkkale Belediyesi eski Muhasebe Müdürü Serdar Erdal’ın oğlu Kırıkkale üniversitesinde görevli Erdal Erdal ile Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Gençer’in kızı Kırıkkale Üniversitesinde görevli Gül Leman Gençer önceki gün düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çifti mutlu gününde yakınları eş dost ve davetliler ile mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Geç saatlere kadar süren düğün merasimi boyunca çiftin mutlulukları gözlerden kaçmazken aile davetlilerle yakından ilgilendi.
AİLEYE MUTLULUKLAR DİLEDİLER
Gök düğün salonunda yapılan görkemli düğüne Kırıkkale’nin seçkin simaları katıldı. Davetlilerle yakından ilgilenen aileler salona gelen katılımcıları girişte karşıladı. Gül Leman-Erdal çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen davetliler çekilen halaylar ve oynanan oyunlarla beraber Gül Leman-Erdal çiftinin mutluluklarını paylaştı. İlerleyen saatlerde ses sanatçılarının sahneye çıkmasıyla beraber konuklar Gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı. Canlı müzikle devam eden düğünde Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Gençer ve Erdal ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım