ERBAKAN’IN ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ

ERBAKAN’IN ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret ederek, Milli Gazete Erbakan Özel Sayısı'nı takdim etti.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan’ın 10. Ölüm yıl dönümü nedeniyle bir anma programı düzenlemiş ve bu programda açılan stantla, Milli Gazete Necmettin Erbakan Özel Sayısı’nı Kırıkkaleli vatandaşlara dağıtmıştı. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’i ve Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu ziyaret ederek, Milli Gazete Özel Sayısı’nı takdim etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşme, samimi görüntülere sahne oldu. Kendilerini kabul eden başkanlara teşekkür eden Vurgun, “Milli Görüş liderimiz merhum liderimiz Necmettin Erbakan’ın çizdiği yolda ilerlemek ve onun davada elde ettiği tecrübelerini devam ettirmek için çalışıyoruz. Bunun yanı sıra belediye başkanlarımıza ziyaret gerçekleştirdik ve gazetemizi takdim ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ