Erbakan´ın açtığı yolda yürüyoruz

Erbakan´ın açtığı yolda yürüyoruz

KIRIKKALE TEŞKİLATI OLUŞMA AŞAMASINDA

Erbakan´ın açtığı yolda yürüyoruz

Erbakan vakfı Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, üç yıl gibi kısa bir sürede 73 ilde yüzlerce ilçede teşkilatlandıklarını söyledi. Sungur, ?Amacımız rahmetli Erbakan hocamızın açtığı yolda yürüyerek onun fikirlerini yaşatmak? dedi.

KIRIKKALE TEŞKİLATI OLUŞMA AŞAMASINDA

3 yıl önce rahmetli Necmettin Erbakan´ın oğlu Muhammed Ali Fatih Erbakan´ın Genel Başkanlığında kurulan Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcıları Bahattin Sungur ve Mehmet Altınöz, vakfın illerdeki teşkilatlanma çalışmalarını yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Kırıkkale´ye geldiler. Kırıkkale´deki bir kafeteryada düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur amaçlarının rahmetli Erbakan´ın açtığı yolda yürüyerek onun fikirlerini yaşatmak genç nesillere anlatmak olduğunu söyledi. Sungur Kırıkkale şubesinin bir an önce teşkilatlanarak açılmasını ve çalışmalara başlanılmasını istedi.

SAADET PARTİSİ İLE ETLE TIRNAK GİBİYİZ

Katılımcıların Saadet Partisi ile vakıf arasında sorun olup olmadığı yönünde ve Genel Başkan Fatih Erbakan ile ilgili sorularına karşılık Sungur Saadet Partisi ile etle tırnak olduklarını aksini düşünmenin bile yersiz olduğunu söyledi. Sungur bu yöndeki tereddütlerin yersiz ve anlamsız olduğunu belirterek bu zamana kadar ne vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan nede Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun ağzından olumsuz bir sözün çıkmadığını belirterek ?vakfın internet sitesindeki beyanat, haber ve duyuruların dışında kesinlikle başka yerlerden yapılan açıklama, haber veya söylemlere itibar edilmemesini istedi.  

İLLERDE HIZLI BİR ŞEKİLDE TEŞKİLATLANIYORUZ

Sungur vakfın kurulduğu günden bu yana illerde hızlı bir şekilde şubelerini açarak çalışmalara başladığını belirterek Kırıkkale´de de bir an önce açılmasını istedi. Eski İl Başkanlarından Arif Erdal´ın bu konuda yetkili şube başkanı olduğunu hatırlatan Sungur çalışmaların bu noktada acilen başlatılması gerektiğini söyledi. Rahmetli Erbakan hocanın öngörü, fikir ve düşüncelerinin bugün her kesim tarafından kabul gördüğünü de belirten Sungur işte bu noktada Erbakan anlatmak ve fikirlerini gelecek nesillere aktarmak için kurulan bu vakfa bu yönde düşünen herkesin sahip çıkması gerektiğini de kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız